TRT1'den yeni dizi geliyor! Tutunamayanlar dizisi hakkında her şey...

TRT1 yeni bir komedi dizisi hazırlığında!

Merve Mutlu
28 Kasım 2019 - 10:43
Yeni Bölüm

Yeni sezonda Benim Adım Melek ve Şampiyon gibi projeleri ekranlara taşıyan ve dizi atağı ile bu sezon izleyenleri memnun eden TRT1'den, komedi türünde olacak Tutunamayanlar adlı yeni bir dizi daha geliyor. 

19-11/28/tutunamayanlar.png

Senaryosunu Osman Nail Doğan ile Mustafa Karataş'ın kaleme alacağı ve yapımcılığını da İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film adına Ogün Şanlıer ve Ahmet Tarık Güven'in üstlendiği dizinin hazırlıkları baaşladı. 

TRT1'den yeni dizi Tutunamayanlar geliyor!

19-11/28/tutunamayanlar-dizisi.jpg

Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu'nun yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin oyuncu kadrosundaki bazı isimler de belli oldu. Seksenler tarzında bir komedi olarak ekranlara taşınacak olan dizinin kadrosunda olduğu açıklanan bazı isimler ise tv100'ün haberine göre şöyle; Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Şinasi Yurtsever ve Zafer Algöz

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin