Beren Saat'in yeni dizisi Atiye'den ilk fragman geldi!

Başarılı oyuncunun yeni dizisinden yeni tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
28 Kasım 2019 - 11:24
Yeni Bölüm

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu olan Netflix'in ikinci Türkiye yapımı dizi projesi olan Atiye'nin (The Gift) hazırlıkları tamamlandı. 27 Aralık'ta yayınlanacak olan diziden bir tanıtım daha geldi.

19-11/28/atiye.png

Kadrosunda Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger gibi isimleri bir araya getiren ve Şengül Boybaş tarafından yazılan Dünyanın Uyanışı adlı kitaptan esinlenilenerek hazırlanan dizinin çekimleri tamamlandı. 

27 Aralık'ta başlayacak dizinin yeni tanıtımı yayınlandı

19-11/28/beren-saat.png

İlk tanıtımında yalnızca Beren Saat'in yer aldığı ve mistik öğelerle hazırlanan dizi için bir tanıtım daha yayınlandı. Genç ve güzel bir ressam olan Atiye'nin kendini bildiğinden beri çizdiği sembolün, Göbeklitepe'de bulunan en eski medeniyetle olan bağı, kazı çalışmalarının başındaki isim olan Erhan beyin dikkatini çekiyor. Kendisi de Göbeklitepe ile bir bağı olduğunu hisseden Atiye ise kendisini bambaşka bir hikayenin içinde bulur. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin