Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in Ramo dizisinden ilk fotoğraflar!

Merakla beklenen Ramo dizisinden ilk fotoğraflar geldi.

Merve Mutlu
28 Kasım 2019 - 12:25
Yeni Bölüm

Başrolünde, Ramazan karakteri ile Murat Yıldırım'ın, Avukat Sibel karakteri ile de Esra Bilgiç'in rol alacağı Ramo dizisinden ilk kareler paylaşıldı. İkilinin hayranlarını heyecanlandıran bu gelişmenin ardından gözler diziye çevrildi. 

19-11/28/murat-yildirim.png

Kadrosunda Görkem Sevindik, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Cemre Baysel, İdil Fırat, Rüzgar Aksoy, Yıldırım Gücük ve İlkay Kayku'nun da rol alacağı dizi, BKM Film imzalı yeni Show dizisi olarak ekranlarda olacak. 

19-11/28/muat.png

9 günlük çekimleri çöpe atılan ve yeni yönetmenle yola devam kararı alınan dizi 28 Ekim'den itibaren yeniden çekim için sete girmişti. iki aile arasında yaşanan çatışma ve ardından yaşanacak büyük bir aşkın hikayesinin anlatılacağı dizinin ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu.

19-11/28/murat-4.png

19-11/28/esra-bilgic.png

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin