Fashionone TV moda ödülleri sahiplerini buldu

5. FashionOne TV Moda Ödülleri töreni Akatlar Kültür Merkezi'nde, Beşiktaş Belediyesi'nin katkılarıyla görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Oldukça renkli geçen gecede moda, TV ve sahne dünyasının ünlü isimleri ödüllerini aldılar.

resim yok
07 Nisan 2016 - 13:46
Magazin

Ece Vahapoğlu sunuculuğu ile önceki akşam Fashion TV Türkiye Ortağı, Fashion One TV Ceo'su Enis Onat‘ın ev sahipliğinde 5. FashionOne TV Moda Ödülleri töreni moda, sanat, TV, sahne ve iş dünyasının katılımı ile gerçekleşti.

Bu özel gecede Show TV'nin sevilen dizisi İlişki Durumu: Karışık'ın oyuncuları Berk Oktay ve Seren Şirince "Yılın En Moda Dizi Çifti" ödülünü almaya hak kazanırken, "Yılın En Moda Kadın Programı" ise Show TV'de hafta içi her gün ekrana gelen Zahide Yetiş'le programı oldu. Gecede ayrıca, Habertürk TV'nin başarılı ekran yüzü Ece Üner, "Yılın En İyi Giyinen Haber Sunucusu" ödülüne layık görüldü. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı tören renkli görüntülerle sona erdi.

16-04/07/berk-oktay.JPG

 

16-04/07/zahide-yetis.JPG

 

16-04/07/ece-uner-1460025949.JPG

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin