Kış Güneşi ekibi barınak ziyaretinde

Salı akşamları ilgiyle izlenen ‘Kış Güneşi’ dizisi, sosyal sorumluluk projelerine önem veriyor. Dizinin başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver, senaryo gereği ikinci kez gittikleri hayvan barınağında izleyicilere barınaklara karşı duyarlı olma çağrısında bulundu.

resim yok
08 Nisan 2016 - 11:43
Magazin

Kış Güneşinin başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver,  Kadıköy Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma ve Barındırma Merkezi’nde gerçekleştirilen çekimlere katıldı.

Set aralarında ve çekimler tamamlandıktan sonra hayvanlarla yakından ilgilenen ünlü oyuncular, barınak hayvanlarına bir aylık mama bağışında da bulundu.

SATIN ALMA, SAHİPLEN!

Günlük hayatında da sık sık barınakları ziyaret ettiğini ve oradaki hayvanlarla vakit geçirdiğini söyleyen Aslı Enver, izleyicilere “Satın alma, sahiplen” çağrısında bulundu. Barınaktaki hayvanların sevmeye ve sevilmeye çok hazır olduklarının altını çizen Şükrü Özyıldız ise, buradan bir köpeği sahiplenmeyi çok istediğini söyledi. 'Kış Güneşinde daha önce de barınak çekimi yaptıklarını belirten ünlü oyuncular, dizinin senaryo ekibine de gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ettiler.

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Koloş -Serhan Şahin’in üstlendiği Kış Güneşi her Salı, Show TV’de yayınlanıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin