Fatih dizisi için gelen ünlü model attan düştü!

Fatih dizisi için at binmeyi öğrenen androjen model Andrej Pejic, önceki gün attan düştü.

resim yok
10 Eylül 2013 - 09:38
Magazin

Fatih dizisi için at binmeyi öğrenen androjen model Andrej Pejic, önceki gün attan düştü.

 

ATTAN DÜŞTÜ!

'Fatih' dizisi için at binmeyi öğrenen androjen model Andrej Pejic, önceki gün atlı sahnelerinin çekimi sırasında dengesini kaybedip yere düştü.

 

İşte detaylar:

 

BİNİŞ EĞİTİMLERİ ALIYOR

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından Fatih'te 'Radu' karakterini canlandırmak için İstanbul'a gelen Andrej Pejic, rolü için at binmeyi öğrendi.

Dünyaca ünlü androjen model, önceki gün atlı sahneleri için kamera karşısına geçti.

 

ÇENESİNDE ÇİZİK MEYDANA GELDİ

Ancak at üzerinde dengesini sağlayamayınca yere düştü.

 

KÜÇÜK SIYRIKLARLA ATLATTI

Kazayı küçük sıyrıklarla atlatan model, tüm gün kontrol altına tutuldu.

Çenesinde de ufak bir çizik meydana gelen model, ertesi gün çekimlere kaldığı yerden devam etti.

 

FATİH'İN EN GÜVENDİĞİ İSMİ OYNAYACAK

Yeni sezonda Kanal D'de yayınlanacak olan "Fatih" dizisinde, Andrej Pejic'in hayat vereceği "Güzel Radu", Türkler tarafından Kazıklı Voyvoda, Batılılar tarafından da Kont Dracula olarak anılan Vlad Tepeş'in kardeşi.

Rumen kralı babaları tarafından çocuk yaşta Osmanlı himayesine verilen iki kardeş, kendileriyle aynı yaşlarda olan Fatih Sultan Mehmed'le aynı ortamda büyürler.

Daha sonra zalimliği yüzünden "Kazıklı Voyvoda" adıyla tarihe geçen Vlad, Fatih Sultan Mehmed'in can düşmanı olurken, Radu ise Fatih'in en güvendiği isimlerden biri olur.

 

KARİYERİ

Günümüz Bosna-Hersek'in Tuzla kentinde dünyaya gelen Pejic, iç savaşı süresince ailesi ile Sırbistan'a taşındı, sonra sekiz yaşında iken Avustralya'nın Melbourne kentine sığınmacı olarak yerleşti. Raporlara göre 17. doğum gününden biraz önce, yerel bir McDonald's şubesinde çalışırken keşfedilmiştir, fakat Pejic, hâlâ lisede iken bir havuzda keşfedildiğini iddia etmiştir.[reklam]

Çok androjen fiziksel kaliteleri ile ünlü olmuş ve hem erkek hem de kadın giysileri ile mankenlik yapmayı başarmıştır. Ocak 2011'deki Paris defilelerinde Jean-Paul Gaultier'nin hem erkek hem de kadın defilerinde ve Marc Jacobs'ın erkek defilelerinde yürümüştür.

Mayıs 2011'de üstsüz ve saçları bigudiler ile kaplanmış bir şekilde poz verdiği New York merkezli Dossier Journal'ın kapak resmi, ABD'deki "Barnes & Noble" ve "Borders" kitapçı zincirleri tarafından saydamsız poşetler ile sansür edilmiştir. Müşteriler tarafından yanlışlıkla üstsüz bir kadın olarak algılanacağı diye merak edilmiştir.

 

İLGİDEN MEMNUN

Dolgun dudakları, iri gözleri, şehvetli bakışlarıyla genç bir erkekten çok yeniyetme bir kadını andıran Andrej Pejic gördüğü ilgiden son derece memnun."Birlikte çalıştığım fotoğrafçıların görüntümden hoşlandıklarını düşünüyorum" diyor Pejic.

 

"Sürekli benim uç noktadaki androjenliğimden söz edip ne kadar ince göründüğümü söylüyorlar." Erkekten çok kadını andıran görünümüyle dikkat çeken Pejic, gördüğü ilginin farkında ve kariyeriyle ilgili kararlar verirken bu durumu lehine çevirmeyi de beceriyor.

 

 

AYASOFYA'DA İLK NAMAZ! FATİH'TEN YENİ FRAGMAN YAYINDA! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin