How I Met Your Mother'ın yıldızı Harris'in yeni projesi!

"How I Met Your Mother" dizisinde Barney Stinson karakteriyle yıldızlaşan Neil Patrick Harris, David Fincher'ın yeni filminde oynayacak.

resim yok
09 Eylül 2013 - 16:37
Magazin

Harris'in yeni projesi!

 

FINCHER'IN YENİ FİLMİNDE

"How I Met Your Mother" dizisinde Barney Stinson karakteriyle yıldızlaşan Neil Patrick Harris, David Fincher'ın yeni filminde oynayacak.

 

GONE GIRL

Ünlü yönetmen David Fincher, yeni filmi Gone Girl'de, Amerikalı televizyon dizisi "How I Met Your Mother"la yıldızı parlayan Neil Patrick Harris'le birlikte çalışacak.

 

KADRODA KİMLER VAR?

Le Figaro'da yer alan habere göre Harris, Ben Affleck ve Rosamund Pike ile kamera karşısına geçecek.

 

HİKAYESİ

Daha önce "Se7en", "Fight Club", "The Social Network" gibi dünyaca ünlü filmleri yöneten Fincher, yeni filminde eşi aniden kaybolan bir adamın hikayesini anlatacak.

 

KİMİ CANLANDIRACAK?

Ben Affleck'in başrolde oynayacağı filmde Harris, Affleck'in kaybolan eşinin eski sevgilisini canlandıracak.

 

NE ZAMAN?

Filmin 2015 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

2005 yılından bu yana How I Met Your Mother'da Barney Stinson karakteriyle adeta fenomenleşen Harris, daha önce birçok televizyon programında ve müzikalde rol almıştı.

1988 yılında, yönetmen Mark Medoff tarafından oyunculuk yetenekleri keşfedilen Harris, Clara's Hearth adlı filmde ünlü oyuncu Whoopi Goldberg ile oynama şansı buldu ve bu filmdeki rolü ile Golden Globe ödülüne aday gösterildi. Aynı yıl içerisinde, çocuklara yönelik bir fantazi filmi olan Purple People Eater adlı filmde rol aldı.

1989 yılında, Dr. Douglas "Doogie" Howser rolüyle yer aldığı Doogie Howser M.D. adlı dizide başrol oyuncusu olarak televizyon kariyerine başladı. 1993 yılına kadar devam eden başarılı dizi, Harris'e ikinci Golden Globe adaylığını getirdi. 1993-1995 yılları arasında çeşitli yapımlarda yardımcı oyuncu olarak çalışan Harris, 1995 ile 2000 yılları arasında Undercover Brother, Starship Troopers ve Harold and Kumar adlı filmlerinde içinde bulunduğu pek çok yapımda ufak rollerde oynadı.[reklam]

Sweeney Todd'un konser uyarlamasında oynadığı Tobias Ragg rolü ile tiyatro eleştirmenlerinden tam not aldı. 2001 ve 2004 yılları arasında Brodway'de pek çok müzikalde sahne sahne alan Neil Patrick Harris, 2004 yılında kendisine dünya çapında bir ün getirecek olan How I Met Your Mother dizisine başladı.

Kadınlara, paraya ve takım elbiselere düşkün, genç bir züppeyi canlandırdığı Barney Stinson karakteri seyirciler tarafından o kadar fazla sevildi ki adı dizinin önüne geçmeye başladı. Oynadığı karakter ile gerçek yaşamındaki cinsel tercihlerinin birbirini tutmadığı 2006 yılında ortaya çıktı. People dergisine verdiği röportajda kendisi gibi ünlü bir aktör olan David Burtka ile eşcinsel bir ilişkisinin olduğunu belirten Adams, "bu durumu kamuoyuna duyurmaktan rahatsız olmadığını" da açıkça dile getirmiş oldu.

How I Met Your Mother'daki karakteri Barney Stinson gibi usta oyuncunun kendisi de tam bir sihir tutkunu. Sihirbazlık yetenekleri sayesinde, 2006 yılında Tannen's Magic Louis Ödülü'nü kazanan Harris, 2008 Dünya Sihir Ödülleri töreninin de sunuculuğunu yaptı..

Neil Patrick Harris, oyunculuk kariyerine Brodway müzikalleri, How I Met Your Mother dizisi ve sihir gösterileri ile devam ediyor.

 

 

THE NEWSROOM 3. SEZON ONAYINI ALDI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin