Fatih Harbiye'de sürprizlerle dolu final!

Fatih Harbiye'nin finalinde neler olacak?

resim yok
10 Aralık 2014 - 10:55
Yeni Bölüm

Fatih Harbiye'nin finalinde neler olacak?

Fatih Harbiye dizisinde sürprizlerle dolu final...


Fatih Harbiye dizisinin final bölümünde neler yaşanacak? İşte Fatih Harbiye 50. ve final bölümü konusu...

 

VEDA ZAMANI!

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu'nun üstlendiği; yönetmen koltuğuna Sadullah Celen'in oturduğu, kadrosunda da Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici, Uğur Demirpehlivan, Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan gibi isimlerin yer aldığı 'Fatih Harbiye' dizisi Çarşamba akşamı yayınlanacak olan bölümüyle ekranlara veda edecek.

 

NELER YAŞANACAK?

Senaryosu ise Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren imzası taşıyan dizinin son bölümünde şu gelişmeler yaşanacak:[reklam]

Neriman ve Macit'in uğrunda çok mücadele ettikleri aşklarında olumlu gelişmeler olmaktadır. Pelin ise Şahika'dan Macit'in öz babasının Nadir olduğunu öğrenmiştir.

Neriman ve İnci'nin bu gerçeği sakladıklarını öğrenince Neriman'a karşı eline büyük bir koz geçmiş olur. Pelin, Macit'e bu durumu anlatarak Neriman'dan tamamen kurtulmayı planlamaktadır. Ancak bunun için en mutlu oldukları anlarını beklemeye karar verir.

 

DÜĞÜN GÜNÜNDE NELER OLACAK?

Pelin'in sinsi planlarından habersiz olan Neriman ve Macit ise uzun zamandır hayalini kurdukları mutluluğun tadını çıkarmakta ve düğün hazırlıklarını yapmaktadır.

Düğün günü geldiğinde yüzü gülen Neriman ve Macit mi yoksa Pelin mi olacaktır?

 

 

DENİZ ÇAKIR'IN DİZİSİ İÇİN ŞOK EDEN KARAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin