Fatma Turgut'un dünyaca ünlü hayali!

Rock dünyasının az sayıdaki kadın yıldızlarından Fatma Turgut, geçtiğimiz akşam Zonguldak Ereğli’de konser verdi. 2011’de hayatını kaybeden Amy Winehouse’u anan Turgut, “Onunla tanışıp şarkı söyleyebilmeyi çok isterdim” dedi.

Berfin Sengil
19 Şubat 2024 - 09:32
Magazin

Bir Varmış Bir Yokmuş, İlkbaharda Kıyamet ve Aşk Tadında gibi şarkılarla kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratan Fatma Turgut, Türkiye’nin dört bir yanında konserler veriyor. Sevenleriyle buluşmak için mesafeyi engel olarak görmeyen Fatma Turgut önceki akşam Zonguldak Ereğli’deydi. Akustik konserin gördüğü ilgi nedeniyle adeta izdiham yaşandı.

'Amy Winehouse ile Tanışmak İsterdim'

Sık sık seyircisiyle sohbet eden Fatma Turgut, 2011’de henüz 27 yaşındayken
hayatını kaybeden İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’u hüzünle andı. Kısa hayatında bir döneme şarkılarıyla damga vuran Amy Winehouse için Turgut, “Dünya üzerindeki en güzel seslerden biri benim için. Çok isterdim onunla tek bir şarkı söyleyebilmek. Tanışmak, vakit geçirmek… Dünyayı onun gözünden görüp ne hissettiğini anlamayı çok isterdim” dedi.

Konser Maratonu

Anadolu şehirlerini gezerek akustik konserler vermeye devam edecek olan Fatma Turgut; 28 Şubat’ta Malatya’da, 29 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta, 1 Mart’ta Gaziantep’te, 2 Mart’ta Kayseri’de ve 8 Mart’ta Ankara’da hayranlarının karşısına çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin