FBI dizisine 2. sezon onayı çıktı!

CBS'in yeni sezon dizilerinden FBI için 2. sezon onayı çıktı.

Law & Order ve Chicago serileri ile tanınan televizyon dünyasının en üretken yapımcılarından Dick Wolf'un CBS kanalı için hazırladığı yeni dizilerden "FBI"a resmi 2. sezon onayı çıktı.

ABD Federal Araştırma Bürosu New York Ofisi'nin iç çalışmalarına odaklanan hikayeye sahip dizi ilk sezonunun 12 bölümünü geride bırakmış durumda.

FBI REYTİNGLERİ MEMNUN EDİCİ

Şimdiye kadar çizdiği reyting grafiğiyle en çok izlenen ulusal kanal dizileri içinde ilk 10'da kendine yer bulan yapım; CBS'in yeni sezon dizileri içinde ise ortalama 13 milyon izleyici sayısı ile 1 numara pozisyonunda bulunuyor.

19-01/30/fbi-izle.jpg

FBI OYUNCU KADROSU

Hızlı temposuyla dikkat çeken dizinin oyuncu kadrosunda Missy Peregrym (Maggie Bell), Zeeko Zaki (Omar Adom), Jeremy Sisto (Jubal Valentine), Ebonee Noel (Kristen Chazal) ve Sela Ward (Dana Mosier) gibi isimler yer alıyor.

Wolf, Rick Eid, Terry Miller, Arthur W. Forney ve Peter Jankowski projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

19-01/30/fbi-dizisi.jpg

FBI, Perşembe akşamları CBS izleyicisiyle buluşuyor.

"FBI" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin