Fear the Walking Dead 4. sezon onayını aldı!

Kablolu kanal AMC, kanalın popüler dizisi Fear the Walking Dead'e dördüncü sezon onayını şimdiden verdi.

The Walking Dead'in yoldaş dizisi Fear the Walking Dead'in üçüncü sezonu 04 Haziran'da başlayacak. Ve yeni sezon henüz başlamadan dizi takipçilerini sevindiren haber geldi. Yayıncı kablolu kanal AMC, kanalın popüler dizisine dördüncü sezon onayını şimdiden verdi.

FEAR THE WALKING DEAD 4. SEZON DEĞİŞİKLİKLERİ

Dördüncü sezon için kamera arkasındaki ekipte bazı değişiklikler gerçekleşecek. Andrew Chambliss (Once Upon a Time) ve Ian Goldberg (Dead of Summer) ikilisi dördüncü sezonun ortak showrunner'ları olacak.

Fear the Walking Dead showrunner'ı Dave Erickson'ın AMC Studios için farklı ve yeni yapımlar oluşturma çalışmalarına ağırlık vereceğinden dolayı üçüncü sezon prodüksiyonunun tamamlanmasının ardından dizi ekibinden ayrılacağı daha önceden duyurulmuştu.

Buna ek olarak; The Walking Dead'in showrunner ve yürütücü yapımcısı Scott M. Gimple, yeni sezonda Fear the Walking Dead ekibinde yürütücü yapımcı statüsünde görev alacak.

17-04/15/gimple-twd.jpg

Kim Dickens, Cliff Curtis ve Frank Dillane'nin başrollerinde yer aldığı ve hikayesi küresel bir zombi salgınının başlangıcında hayatta kalan bir gruba odaklanan dizi, ekran macerasına Ağustos 2015'te 10 milyondan fazla izleyiciye ulaşarak mükemmel bir başlangıç yapmış; geride bıraktığımız Ekim ayındaki ikinci sezon finalini ise 3 milyon izleyici ile tamamlamıştı.

AMC ve Sundance TV Orijinal Programlama ve Geliştirme Başkanı Joel Stillerman konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Fear the Walking Dead'in yolcuğuna devam edeceğimiz için çok heyecanlıyız. Andrew Chambliss, Ian Goldber ve Scott Gimple gibi yetenekli bir ekiple çalışmak için gerçekten sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

17-04/15/fear-the-walking-dead-1492261666.jpg

Yeni showrunner'lar Chambliss ve Goldberg ise "Fear the Walking Dead ekibine katılmaktan dolayı çok heyecanlıyız. AMC'deki harika ekiple birlikte bu dizide çalışmak bizi daha heyecanlı hissettiremezdi. Fear the Walking Dead evrenini seviyoruz ve bu evrene katkıda bulunma şansı bulduğumuz için gerçekten onur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert, David Erickson ve Scott M. Gimple'ın yürütücü yapımcı kadrosunda yer aldığı Fear the Walking Dead, AMC Studios yapımcılığında hazırlanıyor.

FEAR THE WALKING DEAD 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin 16 bölümden oluşacak üçüncü sezonu 04 Haziran'da AMC ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"Fear the Walking Dead" 3. sezon teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin