Fear the Walking Dead 5. sezon ne zaman başlıyor? Tarih açıklandı!

The Walking Dead'in uzantı dizisi Fear the Walking Dead'in 5. sezonu için geri sayıma hazır mıyız? AMC, yeni sezon başlangıç tarihini duyurdu.

Hazır mısınız? "Fear the Walking Dead" geri dönüyor!

FEAR THE WALKING DEAD 5. SEZON İÇİN TAKVİMLERİ İŞARETLEYİN!

Yayıncı kanal AMC, Fear the Walking Dead'in, 5. sezonu için 02 Haziran Pazar akşamı ekranlara geri döneceğini duyurdu.

Yeni sezon fragmanı ise Anaheim, Kaliforniya'da devam etmekte olan popüler kültür etkinliği WonderCon'da Pazar günü sunulduktan sonra hayranlarla paylaşılacak.

19-03/31/fear-the-walking-dead-5-sezon-foto.jpg

The Walking Dead ekibi Wondercon'a neredeyse tam kadro katılmış durumda! Showrunner'lar Andrew Chambliss ve Ian Goldberg, yürütücü yapımcı Scott M. Gimple, yönetmen Michael Satrazemis ile oyuncu kadrosundan Lennie James, Colman Domingo, Alycia Debnam-Carey, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin Amelio etkinlikte diziyi temsil eden isimler.

AMC Networks Entertainment Group Başkanı Sarah Barnett yenilenen dizinin heyecan verici bir yönde ilerleyeceğini, showrunner'lar Andrew Chambliss ve Ian Goldberg'ın hikayeye ustaca bir şekilde yeniden şekil verdiklerini ve ortaya çıkan beşinci sezon hikayesini hayranlarla paylaşmak için sabırsızlandıklarını söyledi.

19-03/31/fear-the-walking-dead-5-sezon-fotograf.jpg

FEAR THE WALKING DEAD 5. SEZON KONUSU

Yeni sezonda grubun görevi açıktır: Diğer kurtulanların yerini belirlemek ve geri kalanlarla birlikte dünyayı daha iyi bir hale getirmeye çalışmak.

Morgan Jones (James), sağlam bir kararlılık; iyilik, birliktelik ve umut temelli bir felsefeyle gruba önderlik edecek.

Her bir karakter, diğerlerine yardım etmenin geçmişin yanlışlarını ve hatalarını telafi edeceğine inansa da güven duygusunun kolay kazanılmadığını anlayacak.

AMC Studios yapımcılığındaki Fear the Walking Dead'in yürütücü yapımcı kadrosu Scott M. Gimple, showrunner'lar Andrew Chambliss & Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd ve Greg Nicotero'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin