Fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” bu akşam başlıyor! Başrol oyuncuları yeni sezonu anlattı!

Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen yeni sezonu bu akşam başlıyor. Peki Kızılcık Şerbeti sezon finalinde kim öldü? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti 29. bölümünde Fatih ve Doğa arasında neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti yeni sezonda neler olacak? Kızılcık Şerbeti 2. sezonda kimler rol alacak? Kızılcık Şerbeti 2. sezon çekimleri ne zaman başlıyor? Yiğit Kirazcı kimdir?

Volkan Usta
15 Eylül 2023 - 13:15
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar TanrıöğenSıla TürkoğluSibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık  Şerbeti” bu akşam başlıyor. Dizinin başarılı oyuncuları büyük bir merakla beklenen yeni sezonu ilk kez anlattılar.

23-09/15/kizilcik-serbeti.jpg

Dizide Ömer karakterine hayat veren Barış KılıçYeni sezonda başkalarının hayatında kaybolan Ömer, kendi yolunu bulmaya çalışacak. Arzuladığı mutlu hayatı yaşamak ve kaybolmuş yılların verdiği açığı kapatabilmek için var gücü ile mücadele etmeye devam edecek. Tabii ki kolay olmayacak. İyi Seyirler...” dedi.

23-09/15/baris-kilic.jpg

Başarılı oyuncu Evrim Alasya yeni sezonu şöyle anlattı; “Bu sene Kızılcık Şerbeti’nde yüksek aksiyon ve yüksek gerilimli olaylar olacak. Tabii ki Kıvılcım bu olayların içinde kızına sahip çıkmaya, Fatih gibilerle mücadele etmeye devam edecek. Bu esnada Kıvılcım & Ömer hikayesinde de sürprizler var. Heyecanlı bir sezon bekliyor izleyiciyi. Umarım keyif alırsınız, siz keyif aldıkça biz de burada şevkle çalışmaya devam ediyoruz. Herkese iyi seyirler...” dedi.

23-09/15/evrim-alasya.jpg

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen ise Yaz boyunca bizimle karşılaşan herkes ne zaman başlıyor, ne olacak, kim öldü tarzında sorular sordu. Yeni sezonda da güzellikler devam edecek.” dedi.

23-09/15/settar-tanriogen.jpg

Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu; “Doğa için zor bir sezon olacak. Çok güçlü olması ve savaşması gerekecek; ortada bebek var çünkü. Doğa’yı zorlu bir süreç bekliyor...” dedi.

23-09/15/sila-turkoglu.jpg

Pembe’yi canlandıran Sibel Taşçıoğlu; “Yeni sezonumuz için çok heyecanlıyız.. Yine herkesin kendinden bir şeyler bulacağı, çok şeyi sorgulayacağı, sürprizleri de bol hikayemizle, bu sezonda da seyircimize kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz..” dedi.

23-09/15/sibel-tascioglu.jpg

Genç oyuncu Doğukan Güngör ; “Yeni sezonda Fatih baba oluyor dolayısıyla bir dönüşümü olacak. Eşi Doğa’yı ve bebeğini geri kazanmak isteyecek, ana motivasyonu bu olacak. Senaryoyu okurken inanılmaz heyecanlandım. Yeni sezonda da hikâyemizin aksiyonu ve hızı artarak devam edecek...”

23-09/15/dogukan-gungor.jpg

Alev karakterine hayat veren Müjde Uzmanİlk sezon sevildiğimiz, beğenildiğimiz ve ilgi çektiğimiz kadar ikinci sezonda da aynı şeylerin yaşanacağından eminim. Tabii ki tansiyon artacak, izleyiciler artık karakterleri tanıdı, olaylara hakim ve şimdi artık bir şeyler değişecek. Biraz daha farklı ama çok keyifli bir sezon olacak.” dedi.

23-09/15/mujde-uzman.jpg

Kızılcık Şerbeti’nin bu akşam yayınlanacak bölümünde; Ömer ve Kıvılcım’ın büyük bir trafik kazası geçirmesi, Doğa’nın beklenmedik doğumu ve doğumda bir bebeğini kaybetmesiyle yaşanan acı olayların getirdiği büyük sürprizler ekrana gelecek.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti bu akşam saat 20.00’de Show TV’de.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin