Ferhat Göçer'den yeni 'telif' açıklaması!

Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' filminde yer alan 'Son Aşkım' şarkısının Ferhat Göçer'e ait olduğu ifade edildi. Şarkısının izinsiz kullanıldığını söyleyen Göçer, "Bir telefon açsa şarkıyı seve seve verirdim" açıklamasını yapmıştı. Ancak kararını değiştiren şarkıcıdan yeni bir açıklama geldi.

Berfin Sengil
14 Mart 2024 - 14:30
Viral

Yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın, 76. Cannes Film Festivali'nde Merve Dizdar'a En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran Kuru Otlar Üstüne filminde kullanılan bir şarkının, Ferhat Göçer'e ait olduğu öğrenildi.

Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) Başkanı da olan Ferhat Göçer'in 'Son Aşkım' şarkısının izinsiz kullanıldığı belirtilirken, şarkıcı da konuyla ilgili bir açıklama yayınlayarak, "Bir telefon açsa seve seve verirdim zaten" demişti. Ancak Ferhat Göçer'den yeni bir açıklama geldi.

Göçer Kararını Değiştirdi

Kararını değiştiren şarkıcı Ferhat Göçer sosyal medya hesabından yayınladığı yeni açıklamada şunları söyledi:

"Ya da diyorum ki bu zalım telefon açmazsa... Açalım davayı. Kazandığım paranın hepsini buradan 100 dolar 100 dolar size dağıtayım, yiyelim beraber. Sordum avukatlara 'En az 10.000 dolar alırsın' dediler."

Sinema Yazarları Derneği tarafından düzenlenen 56'ıncı SİYAD Türkiye Sineması Ödülleri'nde En İyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Yönetmen dahil ana kategorilerde 9 ödül alan Kuru Otlar Üstüne, 76. Cannes Film Festivali'nde Merve Dizdar'a En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandırmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin