Feyyaz Yiğit müjdeyi verdi: Gibi'nin heyecanla beklenen 4. sezon çekimleri başladı!

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öcalan'ın yer aldığı fenomen dizi Gibi’nin 4. sezon çekimleri başladı. Peki Gibi 4. sezonda neler olacak? Gibi 4.sezon ne zaman yayınlanacak? Gibi 3. sezonda neler yaşandı? Gibi'nin konusu ne?

Volkan Usta
11 Ocak 2023 - 18:15
Kültür Sanat

Exxen'in fenomen dizisi Gibi'nin başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit merakla beklenen 4. sezon için yaptığı sürpriz paylaşımla müjdeyi verdi. İşte detaylar!

Feyyaz Yiğit, yapımcılığını Özcanlar Yapım Sarayı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Ömer Sinir’in ve senaristliğini Aziz Kedi ile kendisinin üstlendiği, Gibi'nin 4. sezon çekimlerinin başladığını duyurdu.

23-01/11/feyyaz-yigit-duyurdu-gibi-nin-4-sezon-cekimleri-basladi-1112541-1.jpg

Exxen'da yayınlanan 3 sezonuyla da sosyal medyada fenomen haline gelen ve dördüncü sezonu heyecanla beklenen dizide İlkkan (Kıvanç Kılınç), Yılmaz (Feyyaz Yiğit) ve Ersoy (Ahmet Kürşat Öçalan) isimli yakın arkadaşların başlarına gelen ilginç olaylar anlatılıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin