Fİ Çİ 2. Bölüm fragmanı yayınlandı! Duru ile Deniz karşı karşıya!

9 Kasım Cuma günü seyircisiyle buluşan Fİ 2. Sezon Çİ 2. Bölüm fragmanı yayınlandı. Müzikal bir proje için Türkiye'ye geri dönen Deniz projenin başına geçiyor. Duru ile Deniz karşı karşıya!

Berfu Gürle
13 Kasım 2017 - 12:52
Yeni Bölüm

Dijital ortamın en çok izlenilen dizisi  Çİ 2. Bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma günleri ekranlara gelecek olan dizinin 2. Bölüm fragmanında heyecan dorukta! Duru ile Deniz karşı karşıya geliyor.

17-11/13/duru-ile-deniz-karsi-karsiya.png

Fi 2. Sezonu Çİ'nin 1. Bölümde nefes kesti. İzleyicisinin yine ilgi ile takip ettiği dizinin 2. Bölümünde ne olacak? 

Birinci bölümde telefonunu açmaya cesareti olmayan Deniz, Nehir'in destek olmasıyla telefonunu açmaya karar verir. sesli mesajlarını dinleyen Deniz, verdiği bestelerinden birinin çok beğenildiği ve bir projede kullanılacağının öğrenir. İstanbul'da ise Duru bu müzikal projenin dansçısı olmak için başka bir kişinin adıyla seçmelere katılır. Seçmelerin çok iyi geçmesi ile yaptığı bu ihlal çok önemli olmasa da Can Manay kıskançlığı, projeye alınmasını engeller. Duru bu gerçeği öğrenince şok olur ve öfke ile Can'ı arar. 

Can ise Duru'yu onu elde etmek için evine kurduğu izleme sistemini gösterir. Gördüğü sahne ile şok geçiren Duru sen hastasın der ve durum tuhaf bir hal almaya başlar. 2. Bölümde müzikal projesinin başına geçmek için İstanbul'a dönen Deniz artık Duru'dan vazgeçmiştir. Duru ile karşı karşıya kalan Deniz, Duru'nun hala onun için geldiğini düşünmesine "Sen hala kendini dünyanın merkezinde sanıyorsun. Pislik herif seni iyice bozmuş" der.

Öfkeden çılgına dönen Duru'nun içerisinde kalan Deniz sevgisi onu bir türlü bırakmaz. Can Manay ise ünü git gide artan Deniz'i aralarına girmemesi için sürekli Duru'yu baskı altına almaya çalışır. Saplantılı halleri ve davranışları Duru için katlanılmaz bir hal alırken Deniz ile aynı müzikalde çalışması zorlu bir döneme sokacaktır. 

Çİ 2. Bölüm 17 Kasım Cuma günü PuhuTv'de!

Çİ 2. Bölüm fragmanı izle 

#https://puhutv.com/fi-ci-2-bolum-fragman-izle#

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin