Filinta kahramanları Heredot Cevdet Saati'nde!

Filinta dizisinin kahramanları Heredot Cevdet Saat'ine misafir oldular

resim yok
19 Kasım 2015 - 11:52
Yeni Bölüm

ES Film’in yapımcılığını üstlendiği TRT’nin sevilen dizisi Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ nın başrolleri, Filinta Mustafa (Onur Tuna ) ve Bıçak Ali (Cem Uçan ), Hasan Kaçan’ın hazırlayıp sunduğu, sohbet ve skeçlerle renklenen ‘Heredot Cevdet Saati’ne misafir oldular. Haber öncesi kuşağında yayınlanan ve seyircinin ilgiyle izledikleri programa misafir olan oyuncular, Filinta karakterleri ve kostümleri ile katılarak hem keyifli bir gün geçirdiler, hem de TRT içi dizi ve program dayanışmasına imza attılar.
 
Cuma akşamı Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisi öncesinde, yayınlanacak olan Heredot Cevdet Saati’nde misafir olarak Onur Tuna ve Cem Uçan, Filinta Mustafa ve Bıçak Ali karakterleriyle ekrana gelecekler. Ve kahramanlarımız Heredot Cevdet Saati’nin oyuncuları Onur Saraçer’in canlandırdığı Huriye ve Cansu Öngel’in üstlendiği Melek karakterlerini zor bir durumdan kurtaracaklar.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin