Filiz Ahmet Vurgun dizisi ile ekranlara dönüyor!

Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'ın merakla beklenen yeni dizisi Vurgun'un kadrosuna Filiz Ahmet de katıldı!

Nurşah
10 Aralık 2018 - 16:37
Magazin

Merakla beklenen Vurgun dizisi için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Oyuncu kadrosu giderek belirginleşen diziye son olarak dahil olan isim de Filiz Ahmet oldu!

18-12/10/filiz-ahmet-vurgun.jpg

Vurgun'un yeni oyuncusu

Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'ın başrolde yer alacağı dizi adeta yıldızlar geçidi gibi olacak. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre Vurgun dizisine katılan son isim de Filiz Ahmet oldu! Filiz Ahmet döneminin en sevilen dizilerinden birisi olan Elveda Rumeli'de rol almış ve canlandırdığı Zarife karakteri ile büyük bir çıkış yakalamıştı.

37 yaşındaki başarılı oyuncu ardından Muhteşem Yüzyıl, Ruhumun Aynası ve Hayat Şarkısı adlı dizilerle kamera karşısına geçmişti... Filiz Ahmet Vurgun dizisinde Begüm Birgören'in canlandırdığı Asya'nın akıl hocası Mihri karakterini canlandıracak. Merakla beklenen dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin