Şampiyon filminin ünlü Jokeyi Halis Karataş Çukur dizisinin yeni bölümüne konuk oluyor!

Show Tv'nin sevilen ve fenomen haline gelen dizisi Çukur, geçtiğimiz bölümde, Şampiyon adlı filme gönderme yaparak çok konuşulmuştu. Şimdi ise Şampiyon filmine konu olan ünlü Jokey Halis Karataş, Çukur dizisinin 46. bölümüne konuk oluyor. İşte detaylar...

Merve Mutlu
10 Aralık 2018 - 15:55
Yeni Bölüm

Show Tv'nin sevilen ve fenomen haline gelen dizisi Çukur, geçtiğimiz bölümde, Bold Pilot adlı filme gönderme yaparak çok konuşulmuştu. Önceki bölümde, Cumali Koçovalı’nın hem Halis Karataş hem de efsane yarış atı Bold Pilot hayranı olduğu öğrenilmişti.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Şampiyon isimli film geçtiğimiz Cuma günü vizyona girdi. Hakkında çok konuşulan filmde, ünlü Jokey Halis Karataş ve birlikte yarıştığı atı Bold Pilot’un hikayesi anlatılıyordu. Geçen bölümde Cumali'nin Bold Pilot'a gönderme yapması çok konuşulmuştu.

18-12/10/ukur-bolddd.png

18-12/10/ukur-halis.png

Şampiyon'a ve Bold Pilot'a olan hayranlığını her seferinde dile getiren Cumali Koçovalı'nın yolu 10 Aralık Pazartesi akşamı Çukur’un yayınlanacak yeni bölümünde  Halis Karataş ile sürpriz bir şekilde kesişecek. Cumali Koçovalı, “Şampiyon” filmini rekortmen jokey Halis Karataş ile birlikte izleyecek.

Halis Karataş ve eşi Begüm Atman’ın ölümsüz aşk hikayesini anlatan “Şampiyon” Cumali Koçovalı ve Yıldız’ı derinden etkileyecek. İlk kez bir dizi için kamera karşısına geçen Halis Karataş ekiple hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

18-12/10/ukur-halis-karatas.png

Şampiyon filminin konusu

18-12/10/ampiyon-film.jpg

Şampiyon yarış atı Bold Pilot, jokeyi Halis Karataş, sahibi Özdemir Atman ve Bold Pilot’ın en sevdiği insan Begüm Atman’ın gerçek yaşamından yola çıkılarak yazılmış sevgi, umut ve yaşam dolu bir hikaye “Şampiyon”. Sivas’ın köyünden, İstanbul’a iyi bir jokey olmak için gelen Halis Karataş’ın bu hayalini gerçekleştirme serüveni, Bold Pilot’la tanışmasıyla başlar. Ama bu yolculuğun sonunda ortaya çıkan tablo, Halis’in beklentisinin çok üstündedir: ikisi de efsane olmuşlardır. Yola, ikisinin de çok sevdiği birini, Begüm’ü, hayata bağlamak amacıyla çıkarlar; ama beklemedikleri bir şey olur: Koca bir topluma umut olurlar. 1990’ların ortaları. Türkiye’nin siyasal kararsızlık, enflasyon ve umutsuzlukla bunaldığı yıllar. Umutların neredeyse tükendiği o yıllarda halk katıldığı tüm yarışları en sondan gelerek kazanmayı başaran bu ata ve jokeyine yürekten bağlanır. Çünkü o insanlar kendilerini yarışın son metrelerinde bu ikilinin bulunduğu yerde hissederler: En geride. Ama bu kazanmayacakları anlamına gelmez. Çünkü yarış bitiş çizgisinde bitmektedir ve o çizgiyi ilk geçen Bold Pilot ve üstündeki Halis Karataş’tır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin