Avlu dizisinde Deniz hapishaneye geri dönüyor kıyamet kopuyor!

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Avlu'da işler iyice karışıyor. Kızı Ecem'in intikamını almak için hapishaneden kaçarak kızının katili Alp'i öldüren Deniz, hapishaneye geri dönüyor. Detaylar haberimizde...

Merve Mutlu
10 Aralık 2018 - 15:36
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı, kadınlar hapishanesinde geçen heyecan dolu Star Tv'nin sevilen dizisi Avlu, gerilim dolu bir bölümle perşembe akşamı izleyenlerle buluşacak. 

Öldürülen kızı Ecem'in katili olan Kudret'in oğlu Alp'ten intikam almak için hapishaneden kaçan Deniz, amacına ulaştı. Oğlu Alp'in ölüm haberini aldıktan sonra herkese kök söktürmeye başlayan Kudret, Deniz'in öldürülmesi için elinden geleni yapıyor. 

18-12/10/kudret-avlu.png

İçeriye başkalarının soktuğu, Kudret'in oğlu Alp'in Kudret'ten bulmasını istediği ve en son Azra aracılığıyla Sinan hocaya ulaşan chip’i bulan ve içindeki paranın yerini de çözen Deniz, onu Kudret’in adamlarına kaptırmıştı. Polisin geldiğini duyan adamlar ateş etmeye başlayınca, Deniz, Naciye’nin kızını ve paraları alıp giderken, bu kez paraların peşindeki başka birileri tarafından durdurulmuştu.

O paraları Azra'nın hasta olan kardeşi için kullanmak isteyen Azra, dörtgözle Deniz'den haber beklerken, Deniz'in paraları hastaneye götürüp götürmediği merak konusuydu.

Avlu dizisinin yeni bölümünde ise Deniz, Kudret'e "Beni her gördüğünde evlat acısı neymiş, tekrar tekrar hatırla. Seni asla öldürmeyeceğim. Hatta yaşaman için ne gerekiyorsa yapacağım." diyen Deniz'in hapishaneye geri geldiği görülüyor. 

18-12/10/avlu-deniz.png

Deniz'i karşısında görünce deliren Kudret'e "Bitin kanlanmış senin. Çünkü seni en son gördüğümde altımda, buranın ağası da efendisi de sensin diye yalvarıyordun. Ne oldu?" dediği duyulan Deniz'in, Kudret'le arasının daha da gerileceği ve hapishanede işlerin daha da çok karışacağı görülüyor. 

Hapishaneye geri dönüşü büyük bir coşkuyla karşılanan Deniz'den iyi haberler bekleyen Azra'nın ise, Deniz'le göz göze geldiğinde Deniz'in kafasını olumsuz anlamda sallaması ve paraların dağılmış halde gösterildiği flashbacklere göre, Deniz parayı hastaneye götüremeden yakalanıyor. 

18-12/10/deniz-ikri.png

Avlu'da Kudret ve Deniz arasında yaşanacak iktidar savaşının tohumlarının atılacağı bölümü sakın kaçırmayın. Avlu, yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20:00'da Star'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin