Filiz Taçbaş Vuslat dizisinin kadrosunda!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Vuslat'ın kadrosuna yepyeni bir isim katıldı. Usta oyuncu Filiz Taçbaş, Vuslat dizisinin kadrosunda..

Taha Güven
07 Ekim 2019 - 15:15
Magazin

TRT 1’in çok sevilen ve izlenen dizisi olan Vuslat kadrosunu genişletmeye tüm hızıyla devam ediyor. Sevilen dizinin efsane kadrosuna dahil olan ve büyük beğeni toplayan  oldu.

19-10/07/960x505-vuslat-23-yeni-bolum-fragmani-yayinlandi-vuslat-22-bolumde-neler-oldu-iste-detaylar-1569276556104.jpg

İşte detaylar…

Televizyon dünyasına ikinci sezonu ile bomba gibi bir giriş yapan Vuslat dizisi kalitesini hızla arttırıyor. Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Baran Bölükbaşı, Erdem Akakçe, Osman Alkaş, Sennur Nogaylar, Gamze Süner Atay, Şeyla Halis, Murat Karasu, Canan Mutluer ve Özcan Varaylı yer aldığı dizi TRT 1'in en sevilerek izlenenleri arasında ilk sıraya yerleşiyor. Her hafta yeni bölümü büyük heyecanla beklenen dizinin reytingleri de oldukça iyi. Birbirinden başarılı isimleri bir arada bulunduran dizinin kadrosuna yepyeni bir isim daha dahil oldu. Televizyon ekranlarının tanınan yüzü başarılı oyuncu Filiz Taçbaş dizi kadrosuna eklenen son isim oldu. Birçok dizi ve filmden tanıdığımız Filiz Taçbaş'ın diziye dahil olması izleyenleri mutlu etti.

Filiz Taçbaş kimdir?

19-10/07/thumbnail_496611.jpg

Azeri kökenli olan Filiz Taçbaş, 1964 yılında dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa çocuk yaşlarında başlayan Filiz Taçbaş, 1981 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında birincilik elde etmiştir. Tenisle de ilginlenen Filiz Taçbaş, milli forma giydi. Tenise olan ilgisiniden dolayı tenisçi Cahit Yavuz ile evlenen Filiz Taçbaş, bu evliliğine 2011’de son verdi. Filiz Taçbaş'ın en çok tanındığı dizilerden biri de 1992’de yayınlanan Mahallenin Muhtarları isimli dizideki Behiye karakteri oldu. Mahallenin Muhtarları dizisinin başrollerinde de Erkan Can, Cihat Tamer, Esra Akkaya, Filiz Taçbaş, Aydan Burhan ve Yalçın Gülhan gibi başarılı isimler yer alıyordu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin