Jet Sosyete'nin Gizem'inden Şeyma Subaşı'na güldüren gönderme!

Jet Sosyete yeni sezona bomba gibi bir bölümle giriyor.

Merve Mutlu
07 Ekim 2019 - 16:00
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Ecem Uzun, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Nursena Yılmaz gibi birbirinden başarılı ismin yer aldığı Jet Sosyete, bomba gibi bir bölümle yeni sezona merhaba demeye hazırlanıyor. 

19-10/07/jett.png

Çağlar Çorumlu ve Aslı Bekiroğlu'nun ayrıldığı diziye, Mahir İpek ve Özkan Uğur'un dahil olduğunu gördüğümüz. bölümün fragmanı bile izleyenleri eğlendirmeye yetti. Birbirinden eğlenceli 4 tanıtım yayınlayarak mafya, dram, entrika ve şiddet gibi dizi klişeleri ile dalga geçen yapım, televizyonda olmayı da kabusun bir parçası gibi göstererek "İyi ki dijitale geçtik" mesajı verdi. 

19-10/07/raflarda.png

Yeni karakterlerin de katılımı ile hikayesinin genişleyeceği dizinin bir sahnesinde yapılan Şeyma Subaşı göndermesi ise izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Geçtiğimiz haftalarda "Sadece Şeyma" adlı kitabıyla hayatının kırılma noktalarını okurlarla paylaşan Subaşı'nın kitabında geçen ve çok konuşulan "Bir pizza değilsin, herkesi mutlu edemezsin" sözlerine ithafen, Gizem Özpamuk karakterinin bir kitap yazmaya karar vermesi ve "Herkesin seni ezmesine izin veremezsin çünkü avakado değilsin." sözlerini kitabında kullanma kararı herkesi güldürdü. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin