resim yok
05 Kasım 2011 - 00:00

 

Tayanç Ayaydın trafik kazasında ağır yaralanan sevgilisi Bulut Köpük’ü sevdiği müzikleri dinleterek yaşama döndürdü. O sağlığına kavuşur kavuşmaz da evlendi. Ancak evlilik 4 ay sürdü...
 
Film gibi bir aşk hikâyesiydi onlarınki... Biri ödüllü oyuncu, “Sakarya Fırat” dizisinin komutanı Tayanç Ayaydın, diğeri “Sen de Gitme” dizisinin oyuncusu Bulut Köpük’tü... Köpük Bolu yakınlarında arkadaşı Bulgan Bora Şahin’le ağır bir trafik kazası geçirdiğinde doktorlar sadece yüzde 5 yaşama şansı tanımıştı. Sevgilisi Tayanç Ayaydın 1 ay boyunca Bolu’daki hastanede kamp kurdu adeta...
Komadaki sevgilisinin başından bir an olsun ayrılmadı. Onun sevdiği müzikleri dinledi, sohbet ederek moral verdi. Ve Köpük iyileşince de 5 Temmuz’da yıldırım nikâhıyla evlendiler. Ancak filmlere konu olabilecek bu evlilik, 4 ay sürebildi. Önceki hafta “anlaşamadıklarını” belirtip yollarını ayırma kararı aldı.
 
Neden 3. bir kişi değil
Çiftin boşanma kararıyla birlikte, ilginç bir de gerçek ortya çıktı. Bulut Köpük’ün kaza sırasında yanında olan Bulgan Bora Şahin eski sevgilisiydi, komadan çıktıktan sonra kendisine âşık iki erkekten Tayanç Ayaydın’ı seçmişti... Kaza sırasında yanında olan gencin eski sevgilisi olduğunu kabul eden Bulut Köpük, şöyle dedi: “Evet bir ilişki vardı ama şu an Tayanç ile ayrılık nedenimiz 3. kişiler değil. Zaten eski erkek arkadaşımın şu an bir beraberliği var. Biz Tayanç ile anlaşamadığımız için ortak kararla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Uyumsuzduk, her şey daha fazla kötüleşmeden ayrılmaya karar verdik. Ben onu tanıdığım için çok memnunum.”
 
‘Aldatma işi kolaylaştırır’
Çok hızlı evlilik kararı aldıklarını belirten Tayanç Ayaydın ise, “Evliliği beceremedik. İki taraf bazen ne kadar severse sevsin, bazı kombinasyonlar tutmuyor. Arkadaş olarak bu kombinasyon işledi ama evlilikte olmadı. Tek neden anlaşamamak...” diye konuştu. Ayaydın, “3. bir şahsın bu ayrılıkta payı var mı?” sorusuna ise “Aslında 3. şahıs olsa daha iyi olurdu. Çünkü insan bir anda aklından atar gider. Aslında aldatma işi daha kolaylaştıran bir şey ama öyle bir şey yok” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin