resim yok
04 Kasım 2011 - 00:00

 

15 günde 15 dizi yayından kaldırılırken 10 dizi de topun ağzında...
 
15 günde 15 dizi yayından kaldırılıdı. Seni Bana Yazmışlar, Canan, Reis, Müziklerin Efendisi, Gün Akşam Oldu, Geniş Aile, Kurşun Bilal, Aşağı Yukarı Yemişlililer, Yerden Yüksek isimli diziler geçtiğimiz hafta peşpeşe ekrana veda etmişlerdi. Yayından kaldırılan bu dizilere şimdi 6 dizi daha eklendi. Ay Tutulması, Bir Günah Gibi, Yalancı Bahar, Anneler ve Kızları, Zehirli Sarmaşık isimli diziler de ekrana veda etti.
 
Üzülenler, yıkılanlar...
Fahriye Evcen ilk kez bir dizide Yalancı Bahar'da başrol oynamıştı. Rolü için imaj değişikliği bile yaptı. Ancak çok bilindik bir hikaye dizisinin sonu oldu. Naz Elmas'ın 'Ay Tutulması'da bir önceki dizisi gibi tutmadı. Ata Demirer'in sevgilisi Özge Borak'ın başrolünü oynadığı 'Bir Günah Gibi' adlı dizi daha ikinci bölümde reyting kurbanı oldu. Yaz aylarında zirveye oynayan 'Anneler ve Kızları' kara kışa kurban gitti. Aslı Tandoğan'ın 'Zehirli Sarmaşık' dizisi ise Güler Sabancı'nın Şarköy'deki üzüm bağlarında ve şarap fabrikasında çekiliyordu. Bu doğal set bile diziyi kurtarmaya yetmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin