resim yok
04 Kasım 2011 - 00:00

 

Yer Nişantaşı Atiye Sokak. Buluşma mekanımız Bade İşçil’in de çok sevdiği Hardal. Sokağa bakan masalarda oturup güzel oyuncuyu beklerken rengarenk eşofman takımıyla bir koşucu görünüyor sokağın başında. Kadınların topuk boyu yarıştırdığı Arnavut kaldırımlı Atiye Sokak’a New Balance’larıyla hızlı bir giriş yapan ışçil, etraftaki en sade ama en ışıltılı kız. Röportaj yapacağımız masaya oturur oturmaz etraftakilerin dikkatini çekiyoruz. Bir kısım kadın Bade’nin güzelliğine, bir kısım ise Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı dizide olmasına iç çekiyor. Erkekler selam vermek için bahane düşünüyor. Tüm bunlar olurken ışçil iştahla mönüye bakıyor. Sorulara esprili cevaplar verirken muzip bir çocuk gibi görünen ışçil’in, çocuksuluğun en çok yakıştığı kadınlardan biri olduğunu söylemek mümkün.
 
Kuzey Güney” dizisinin teklifi geldiğinde neyi görüp “tamamdır” dediniz?           
 
- “Ezel” dizisinde Ezel karakterinin bir dönüşüm geçirip intikam peşine düşmesi beni çok heyecanlandırmıştı. Bu dizide de Kuzey’den etkilendim. Sürekli duygularıyla savaşma ve kendini tutma halinde. Kısacası Kuzey karakterine tav olduğum için bu dizide olmak istedim. 
 
Kıvanç Tatlıtuğ varsa tamamdır” mı dediniz?        
 
- Kıvanç’a değil Kuzey’e tav oldum ben. Kıvanç çok şanslı ki Kuzey gibi bir karakteri oynuyor. Canlandırılan rolün üretkenliğe müsait olması çok önemli. Kıvanç da bu dizide çok zengin bir karakteri canlandırıyor. Ve hem görsel olarak hem de oyunculuk olarak çok başarılı.
 
Bade olarak Kuzey’i mi yoksa Güney’i mi seçerdiniz?
 
- Ben dizide Banu olarak Güney’i beğenmişim. O zaman yine Güney diyelim!
 
 
ERKEK ARKADAŞIMIN KARDEŞİNE BAKAMAM
 
Gerçek hayatta erkek arkadaşınızın kardeşini daha çekici bulduğunuzu hissetseniz ne yapardınız?
 
- Birlikte olduğum erkeği yeterince sevmediğimi anlardım. Tek faydası bu olurdu. O zaman da çeker giderdim zaten. Başka türlüsü olamaz. Kan bağı olan insanları birbirine düşürmek kadar ayıp bir şey olabilir mi?
 
Oyunculukla ilgili en çok neyi seviyorsunuz?
 
- Oyunculuk benim delirme alanım. Başka bir karakter oluyorsun. Ne söylersen “O söyledi”, ne yaparsan “O yaptı” deyip suçu üstünden atabilirsin. Başka karakterleri analiz etmemi sağlıyor. Empati kurma özelliğim gelişiyor. Oyunculukta kendimi aşmak istiyorum ama bu da epey ömrümü alacak gibi gözüküyor. 
     
Oyunculuk olmasaydı şu an ne yapıyor olurdunuz?
 
- Kesin moda sektöründe çalışıyor olurdum. Uçmayayım diyorum ama Fashion Week’te markamın defilesini yapıyor olurdum mesela. Hatta belki de Fashion Week’i ben düzenliyordum! Muhtemelen İstanbul’dakini de değil, Paris’tekini! Uçmuyorum bakın, ciddi hayaller bunlar.
 
Markanızın adı ne olacak?
 
- Badenzi! Çocukluğumda bir şeyler çizmeye başladığımda hep bu imzayı atardım. Hiç başka bir isim düşünmedim. Twitter’daki ismim de bu zaten. Etiketim de “made by bade” olacak. 
 
 
BON JOVI İLE ROMANTİK BİR FİLMDE OYNASAM!
 
Oyunculukla ilgili bu tür çılgın bir hayaliniz var mı?
 
- Bon Jovi’yle sadece ikimizi anlatan romantik bir filmde oynamak! Aşığım ona. Senaryosu hiç önemli değil. 
 
Bilmediğimiz farklı bir meziyetiniz var mı?
 
- Resim yapmayı çok severim. Nü çizerim. Kıyafetleri onların üzerinde canlandırırım zaten. Bir de spor yapmak diyebilirim.
 
Peki kendinizi beceriksiz bulduğunuz bir alan?
 
- Enstrüman çalmak.
 
Denediniz mi?
 
- Okulda çok denedim. Notaları algılayamıyorum galiba. şarkı söyleyebilirim ama enstrüman çalamıyorum maalesef. Çok isterdim. 
 
 
HER GÜN 10 BİN ADIM ATMALIYIM
 
Sizi neler mutlu eder?
 
- Annemle kahvaltı sonrası içtiğimiz kahvenin eşi benzeri yok. Sevdiklerimin mutlu olması ve insanlardan güzel eleştiriler almak, bir şeyleri hak ederek aldığımı hissetmek de beni mutlu eder. Mesela yürüyüş yapıyorum. Yeteri kadar yürüdüğümde yemek yemeyi hak ettiğimi hissediyorum ve yerken mutlu oluyorum. Yeterince spor yapmadığımda, yemek yersem mutlu olmam.
 
“Bugün yeteri kadar yürüdüm” diyebilmeniz için ne kadar yürümüş olmanız gerekiyor?
 
- Adım sayarla 10 bin adım.
         
Alışveriş yapmak sizi mutlu eder mi?
 
- Alışveriş bir hastalık galiba. Bazen bakıyorum, beğendiğim bir şeyden birkaç tane almışım. ınsan ancak savaş çıkacak diye bu kadar depolar! Yoksa neden alsın? Çok seviyorum alışveriş yapmayı. Ama hiçbir zaman astronomik fiyatlardaki ürünlerin peşinde değilim. O yılın modasına uymak için gereken ürünleri milyarlarca lira vererek almam.
 
 
EN SEVDİĞİM HALİM BİKİNİLİ HALİMDİR
 
Ne alırken paraya kıyarsınız?
 
- Ayakkabı. Özellikle de spor ayakkabı. Ayak sağlığı bence çok önemli. Topuklu ayakkabıda daha da çok önemli. O topuklarla haldır huldur saatlerce ayakta kalıyoruz. Bir tane ayakkabı giy, çok para ver ama sağlıklı olsun.
 
En son kendinize ne aldınız?
 
- Kapalıçarşı’da antika mücevher satan bir kuyumcudan el yapımı iki yüzük aldım. Biri mine taşıymış. Biri de olimpiyat yüzüğüymüş. Olimpiyatı duyunca “Tamamdır” dedim ve hemen aldım. 
 
Kendinize en çok neyi yakıştırıyorsunuz?
 
- Bornoz dermişim! Galiba yaz çocuğu olduğum için mayo ya da bikinili halim en sevdiğim halimdir. Onun dışında Özgür Masur’un kıyafetlerinin içinde kusursuz hissediyorum kendimi.
 
 
YA BENİ SEVSİN YA HİÇ OYALAMASIN
 
Hiç, bir erkek için giymem dediğiniz bir şeyi giydiğiniz ya da asla vazgeçmem dediğiniz bir şeyi çöpe attığınız oldu mu?
 
- Yok ya. O seçim bana ait olmadıktan sonra karşımdaki kişi beni sevmiyor demektir zaten. Niye kasayım ki o zaman? Beni sevsin, sevmiyorsa da oyalamasın.
 
Hayatınızda ileride olması muhtemel bir erkeğin mutlaka sahip olması gereken özellikler nelerdir?
 
- Sağlığına önem versin. Kendini salmış olmasın. Bakımlı olsun. Spor yapsın. Alkolik olmasın. Alkolünü adabıyla alsın. Daha önce “Benden güçlü olmalı” demiştim, bu “Benden zengin olsun” demişim gibi algılandı. Halbuki ben kişilik olarak güçlü olsun demek istemiştim. Ezik hissetmesin anlamında. Benden zengin olması umurumda değil. ınsan olsun yeter.
 
Mesela özel günleri hatırlaması önemli mi?
 
- Ay yok hiç benlik değil! O kadar da hassas olmasın. Kadın gibi her özel günü hatırlamasına gerek yok!
 
 
BENİ MÜKEMMEL BULAN BİRİYLE KARŞILAŞMADIM
 
Erkekler sizin kadar güzel, popüler ve birçok yönden mükemmel görünen bir kadınla karşılaştıklarında nasıl tepki veriyor? Korku yaratıyor musunuz erkekler üzerinde?
 
- Bilmiyorum, hiç karşılaşmadık ki beni öyle çok mükemmel gören biriyle! Korku yarattığımı sanmıyorum ama insanlar benimle tanışmadan önce soğuk durduğumu söylüyorlar. Ama bir kere sohbet ettikten sonra beni anlıyorlar. Ayrıca o kadar da mükemmel değilim yani. Olması gerektiği kadar. Daha doğrusu umarım olması gerektiği kadar olabilmişimdir.
 
 
BENDEN NASIL BİR ŞEY DOĞAR MERAK EDİYORUM
 
Hayatınızın ilerleyen yıllarında hangi 3 şeyi mutlaka gerçekleştirmek istiyorsunuz?
 
- Madagaskar’a gitmek ve orada beyaz köpekbalıkları ile dalış yapmak istiyorum. Bütün sokak hayvanlarına yardım edebilmek istiyorum. Sadece sokak hayvanları üzerine bir düzenim olabilir. Bir de, çocuğum olsun bir gün. Benden nasıl bir şey doğacak onu görmek istiyorum. Ama şimdi değil. Erkek ya da kız hiç fark etmez. Kız olursa kesin paçoz bir şey olur. Ben erkek çocuğu gibiyim çünkü!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin