Film yıldızı gibi poz vermenin 10 kuralı

Film yıldızları sizce neden seçtikleri pozu önemsemiyor ve daima fotoğraflarda mükemmel duruyorlar? Cevap basit, detaylar haberimizde.

Editör
02 Ocak 2017 - 11:53
Moda

Çünkü en çekici özelliklerini vurgulamalarına ve görmemizi istemediklerini gizlemelerine yardımcı olan belli küçük sırları biliyorlar. Bu düşünceyle brightside ekibi fotoğraf çekinirken yapılan en yaygın hataları ve doğru hareketleri göstermek için bir dizi görsel hazırlamış. Poz verirken bu sırları hatırlamaya çalışın ve gelecekteki fotoğraflarınızın harika görünmesini sağlayın.

1. Klasik poz: Sarılma

16-12/30/film-yildizlarinin-en-iyi-poz-verme-kurallari-1.jpg

Kollarınızla birbirinizin görüntüsünü engellememeye çalışın. Zira dikkatler bir bütün olarak size değil de ellerinize ve kollarınıza çekilecektir. Vücudunuzu hafifçe kameraya dönün, duruşunuza dikkat edin ve kafanızı çok fazla eğmeyin.

2. Parterinize yarı-dönük durma

16-12/30/film-yildizlarinin-en-iyi-poz-verme-kurallari-2.jpg

Kalkık bir kol hem omuzlarınızı hem de kollarınızı olduğundan uzun gösterir. Ayrıca bir bütün olarak sizin de olduğunuzdan iri görünmenize neden olabilir. Bunun yerine kollarınızı indirin ve hafifçe bükün. Bu şekilde hem daha zarif hem de daha ince görünürsünüz.

3. Kola girme

16-12/30/film-yildizlarinin-en-iyi-poz-verme-kurallari-3.jpg

Sol fotoğraftaki model düşecekmiş izlenimi veriyor, çünkü partnerine doğru eğilmiş. Bu yüzden iki model de fazla rahat görünmüyor. Bunun yerine partnerinizin biraz arkasında durursanız daha başarılı bir fotoğraf elde edebilirsiniz. 

4. Omuza yaslanmak

16-12/30/film-yildizlarinin-en-iyi-poz-verme-kurallari-4.jpg

Genellikle boy farkı yüzünden başın partnerin omzuna yaslanması pek tercih edilen bir poz değildir. Bunun yerine partnerinizin arkasına geçip, hafifçe başınızı yaslayabilirsiniz. Duruşunuza dikkat etmeyi ve kafanızı çok da bastırmamayı unutmayın. Bu şekilde hem daha hoş hem de daha zayıf gözükebilirsiniz.

5. Sağ omuz önde duracak şekilde yarı-dönük poz

16-12/30/film-yildizlarinin-en-iyi-poz-verme-kurallari-5.jpg

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, partnerinizi kollarınızla tamamen sarmamanız gerekiyor. Sıkıca sarıldığınız bir fotoğrafta, partnerinizi boğuyor gibi gözükebilirsiniz. En doğru duruş yüzünüzün yarısının kameraya dönük bir şekilde omuzlarınızı açarak hafifçe sarıldığınızdır. 

6. Otururken poz vermek

16-12/30/film-yildizlarinin-en-iyi-poz-verme-kurallari-6.jpg

Partnerinize otururken sarılarak poz vermek istiyorsanız yapmamanız gereken en önemli şey tüm vücudunuzla üzerine düşermiş gibi durmaktır. Aynı şekilde kollarınızı da tamamen partnerinizin omuzlarına sarmamalısınız. Bunların yerine partnerinizin biraz arkasında durun ve sadece çok hafif bir şekilde eğilin. Kollarınızı tamamen sarmadan dolamayı deneyin.

7. Öpücüklü yarı-sarılma

16-12/30/film-yildizlarinin-en-iyi-poz-verme-kurallari-7.jpg

Erkeğin kadının alnından öptüğü pozlardan kaçınmaya çalışın. Bu tarz pozlar genellikle kadının yüzünün görünmesini engelliyor. En düzgün fotoğraflar, kadının şakaklarından öpüldüğü pozlarla mümkün oluyor.

8. Kameraya dönük yarı-sarılma

16-12/30/film-yildizlarinin-en-iyi-poz-verme-kurallari-8.jpg

Yapışık ikizler gibi başlarınızı birbirinize dayamamaya çalışın. Omuzlarınız birbirinizinkinden ayrı ve kameraya doğru durmalı.

9. Minik öpücük

16-12/30/film-yildizlarinin-en-iyi-poz-verme-kurallari-9.jpg

Bu tarz fotoğraflarda en ideal olan poz, öpücükten bir saniye önceki andır. Çoğunlukla öpücük anında insanların yüzü görünmez ve burunlar birbirinin içine geçmiş gibi olur. Bu yüzden öpücük anı değil de öpücükten bir saniye öncesi daha hoş görünür. 

10. Bir başka sarılma pozu

16-12/30/film-yildizlarinin-en-iyi-poz-verme-kurallari-10.jpg

Partnerinize sarılırken abartmamaya özen gösterin. Eğer abartırsanız kocaman garip bir silüete benzersiniz. Başarılı bir fotoğraf için erkek kadını hafifçe kendine çekmeli ve yanağına bir öpücük kondurmalıdır. Tekrar etmekte fayda var, duruşunuza dikkat edin! 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin