Sherlock geri döndü!

Sherlock 4. sezonda neler oldu? Dikkat: Bu haberimiz spoiler içermektedir.

Berfu Özlen
02 Ocak 2017 - 10:40
Yeni Bölüm

Yeni bir yıl, yeni bir Sherlock! Favori dedektifimiz 4. sezon prömiyeri ile 2017'ye merhaba dedi. 

Yılın ilk günü yayınlanan bölüm, aksiyon ve komediyi harmanladığı gibi, dizinin önemli karakterlerinden biri ile ilgili şok edici bazı bilgilere de ev sahipliği yaptı.

17-01/02/ad_228959337.jpg

3. Sezon finalinde ne olmuştu?

Son bölümde Sherlock, Charles Augustus Magnussen'i soğuk kanlılıkla öldürmüştü. Mycroft ise abisinin paçasını kurtarmak için güvenlik kamerası kayıtlarını otoritelere sunmuştu. Yani bir bakıma Sherlock bu cinayetten yırttı diyebiliriz. 

Heyecan verici gelişmeler

Yeni sezon ise, eski başbakan Margaret Thatcher'ın büstünde Mary'nin sırlarını saklayan bir USB bulunması ile başlıyor.

Yeni bölümde Watson'un başka bir kadınla beraber olması ise şaşırtıcı gelişmelerden biriydi. Mary'nin ölümünden bu kadar kısa bir sonra yeni bir romantizme yelken açması sosyal medyada da en çok konuşulan sahnelerden oldu.

Bölüm Mary'nin ölümünden sonra izlenmesi için bıraktığı CD'yi Sherlock'un izlemesiyle sona erdi. CD'de Mary, John'un elinden tutulması ve kurtarılması gerektiğini söylüyordu. Ancak bu John, Sherlock ile görüşmek istemezken biraz zor görünüyor!

Mary'nin ölümü ve John'un halinin yanı sıra komik, heyecan verici ve ilginç bir bölüm olan "The Six Thatchers" yeni sezon için beklentilerimizi karşıladı diyebiliriz. 

Yeni bölümlerin haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin