Final yapacağı öğrenilen Yasak Elma dizisi film oluyor!

Yayın hayatını altı sezondur devam ettiren Yasak Elma dizisi hakkında şok iddialar! Fox TV'de yayınlanan ve Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz'ın başrollerinde bulunduğu dizi hakkındaki bu iddialar, izleyicisini hem üzdü hem de sevindirdi. Peki Yasak Elma final mi oluyor? Yasak Elma dizisi film mi oluyor? Yasak Elma ne zaman final yapacak? Yasak Elma filmi ne zaman yayınlanacak? Eda Ece kim?

Fox TV'nin Pazartesi günleri yayınladığı Yasak Elma dizisi, 6. sezonunda final yapma kararı verdiği ve bu bilginin Eda Ece tarafından onaylandığı iddia ediliyordu. Fakat finali beklenen o dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı! Yapımcı Fatih Aksoydizinin hâlâ çok yüksek reytingler alması sebebiyle Yasak Elma'nın 7. Sezonunu da çekmeyi planladığı öğrenildi. 

23-01/23/yui.jpg

Farklı bir iddia ise Disney+, fenomen dizi Yasak Elma'nın haklarını Fox TV'den alarak dizinin filmini çekmek istediği yönünde. Ayrıca geçen yaz çekilmesi planlanan filmin, ekibin yorgunluğu sebebiyle bu yaza ertelendiği de öğrenilen bilgiler arasında... 

 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin