Final yapamadan yayından kaldırılan dizi hangisi oldu?

atv ekranlarında yayınlanan Aldırma Gönül dizisi sessiz sedasız ekranlara veda etti.

resim yok
07 Eylül 2013 - 02:18
İptal - Onay

Bir dizi daha ekranlara veda etti.

 

İşte detaylar:

 

SESSİZ SEDASIZ VEDA

atv ekranlarında yayınlanan Aldırma Gönül dizisi sessiz sedasız ekranlara veda etti.

 

YENİ YAYIN DÖNEMİ ÖNCESİ

Perşembe günleri ekrana gelen, başrollerinde ise Şahin Irmak, Tülin Özen ve Ulvi Alacakaptan oynadığı Aldırma Gönül dizisi yeni yayın dönemi öncesinde yayından kaldırıldı.

 

SEBEP: REYTİNGLER

Yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan Aldırma Gönül dizisi istenilen reytinglere ulaşamadığı için kanal yönetimi tarafından final yapmadan yayından kaldırıldı.

 

DİZİ HAKKINDA

Mahir, bir kargo şirketinde kamyon şoförüdür. Gönül ile evlidir. Kayınpederi Cabbar ve onun yarım akıllı kızı Nefise ile aynı evde yaşamak zorunda kalır. Cabbar'la Mahir'i yakınlaştırmaya çalışan Gönül'ün boşuna çabaları, Mahir'in Cabbar'ın baskısından kurtulmak için bulduğu umutsuz çareler…

 

Mahir'in yakın arkadaşları Hayati, Muzo ve Levent'in iş ve aşk hayatlarındaki çalkantılar… Nefise'nin ünlü olma hayalleri uğruna başına gelen komik olaylar…

Aldırma Gönül; orta direk bir mahallede oturan bir grup arkadaşın günlük hayatlarının, ilişkilerinin eğlenceli hikâyesi. Delikanlılığından ödün vermeyen Mahir (Şahin Irmak) ve onun güzel ve akıllı karısı Gönül’ün (Tülin Özen) sıradan hayatları ve sorunlarını anlatıyor.

Reşitpaşa’da yaşayan Mahir ve Gönül’ün sıradan hayatları Gönül’ün astsubay emeklisi huysuz babası Cabbar’ın aniden evlerine yerleşmesiyle değişecek ve hatta bazen çekilmez olacaktır. “Aldırma Gönül” evlilik, aile, arkadaşlık ve hayat ile ilgili sıcak ve eğlenceli bir hikâye sunuyor.

Karısının ölümünden sonra, Gönül’ün bütün ısrarlı çabalarına rağmen beraber yaşama teklifine karşı çıkan Cabbar, yanlışlıkla kendi evini yakınca mecburen kızının evine yerleşecektir. Damadı Mahir ile başından beri hiç anlaşamayan Cabbar, evin düzenini alt üst edecektir. Üstelik Mahir’in yanına küçük kızı Nefise’yi de alacaktır. Mahir’in hobi odasına yerleşen Cabbar ve Mahir’in çekişmeli mücadelesi daha yeni başlamıştır.[reklam]

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Mahir'in iş yerinde kariyeri için yeni bir fırsat doğar. Kargo şirketinin müdüresi Suzan'ın tatilde olması sebebiyle, Mahir geçici olarak müdür olacaktır. Evliliklerinde ilk önce kariyerlerini yükseltmeyi hedefleyen ve çocuk planlarını sonraya erteleyen Gönül için bu olay elbette çok sevindiricidir! Ancak Mahir için aynı şey geçerli olmaz.

 

Sorumluluk ve stres ile baş edemeyen Mahir, kısa sürede pes eder ve geçici müdürlüğü Levent'e bırakır. Ama elbette Gönül pes etmeyecektir. Yine bir fırsat yaratıp Mahir'e yeni bir terfi teklifi gelmesini sağlar.


Suzan ile çıktığı tatilden kaçırıldım diyerek geri dönen Hayati ise 'Ortadoğulu iki tane iri yarı adam' tarafından kaçırıldığını anlatmaktadır. Ancak aslında iki güzel kadınla dönmüştür. Ve şimdi bu durumu açıklamanın bir yolunu bulmak zorundadır.

 

 

ALDIRMA GÖNÜL'ÜN MAHİR'İ ŞAHİN IRMAK'TAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin