Finding Carter'ın 2. sezonu uzadı!

Finding Carter hayranlarına müjde!

resim yok
19 Mayıs 2015 - 17:36
İptal - Onay

MTV dizisi Finding Carter'ın fanları daha fazla yeni bölümü dört gözle beklemeye hazır!
.
Yayıncı kablolu kanal MTV'den açıklama göre başrolünde Kathryn Prescott yer aldığı dramanın devam etmekte olan sezonu için 12 bölümlük ek sipariş verildi. 
 

2. SEZONA EKLEME

Böylelikle daha önceden 12 bölümden oluşacağı açıklanan sezonun bölüm sayısı birden iki katına çıktı ve 24 bölüme ulaştı.
 

EK BÖLÜMLERİN YAYIN TAKVİMİ

Bu gelişmeyle birlikte gelecek ay içinde sezon ortası finali yapması beklenen dizinin ikinci sezonunun devamının senenin sonlarına doğru ekranlara gelmesi bekleniyor.
.
Annesi sandığı kadının aslında bebekken kendisini kaçırdığını öğrenen ve biyolojik ailesinin peşine düşen Carter Stevens'ın (Prescott) hikayesi üzerine odaklanan dizinin oyuncu kadrosunda Kathryn Prescott dışında Cynthia Watros, Anna Jacoby-Heron, Alexis Denisof, Zac Pullam ve Alex Saxon gibi isimler yer alıyor.
 

KANALIN ORİJİNAL SENARYOLU DİZİLERİNDEN

Finding Carter; Teen Wolf, yakında ekranlara gelecek olan Shannara ve Scream ile birlikte MTV'nin senaryolu dört dizisinden biri.
.
Finding Carter'ın ikinci sezon bölümleri Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.
 

İZLENME ORANLARINDA DÜŞÜŞ VAR AMA...

Sezonun geride kalan yedi bölümünün reyting ortalaması bölüm başına 0.41 reyting oranı ve 18-49 yetişkin yaş aralığında 810,000 bin izleyici olarak şekillendi.
.
İlk sezonla karşılaştırıldığında izlenme oranlarında şimdilik yüzde 17 ve izleyici sayısında yüzde 29'luk bir düşüş gözleniyor.
 

SEZON SÜRÜYOR

Dizi, 19 Mayıs akşamı ekranlara gelecek olan 'Riptide' isimli bölümle MTV'de kaldığı yerden devam edecek.
.
YENİ DİZİ 'SUN TRAP' HAKKINDA İLK BİLGİLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin