Fleabag 2. sezon 2019'da gelecek!

Fleabag 2. sezon 2019'da gelecek! BBC Three ve Amazon Prime Video'nun popüler komedisi Fleabag 2. sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor!

Volkan Küçükel
25 Ağustos 2017 - 17:46
İptal - Onay

BBC Three ve Amazon Prime Video'nun popüler komedisi "Fleabag" 2. sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor!

FLEABAG RESMİ 2. SEZON ONAYINI ALDI!

Bugün gelen haberlerle 2. sezon onayı resmileşen Fleabag'ın yeni sezonu için çalışmalarda bulunulduğu Mart ayı içinde Phoene Waller-Bridge tarafından dile getirilmişti.

FLEABAG 2. SEZON 2019'DA BAŞLAYACAK!

Birçok listede geçtiğimiz senenin en iyi dizileri listelerinde kendine yer bulmayı başaran dizinin yeni sezonu için biraz beklememiz gerekecek! Dizinin yaratıcısı ve başrol oyuncusu Phoebe Waller-Bridge ile yayıncı kanal BBC, bugün Edinburgh Uluslararası Televizyon Festivali'nde gerçekleşen etkinlikte Fleabag'ın yeni sezonunun 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşacağını duyurdu.

17-08/25/fleabag-twitter.png

BBC Three ve Amazon Studios ortak yapımcılığında hazırlanan; ilk sezonuyla BAFTA Television Awards, Royal Television Society Awards, Golden Nymph Awards ve Writers' Guild of Great Britain Awards gibi çeşitli organizasyonlardan ödülle dönen dizinin ilk sezonu altı bölümden oluşmuş ve geçtiğimiz yaz döneminde izleyicilerle buluşmuştu.

Waller-Bridge konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Kendime Fleabag'ın daha söyleyecek şeyleri olup olmadığını sordum ve açıkçası o zamandan bu yana çenesini kapamış değil! İkinci sezon yepyeni bir macerayı içerecek ve geri dönecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

17-08/25/fleabag-2-sezon.jpg

Waller-Bridge'in ödüllü tiyatro oyunundan ekranlara uyarlanan yapımın yeni sezon hikayesi hakkında şimdilik bir detay verilmiş değil.

Fleabag'ın ilk sezonunda ayrıca Brett Gelman (American Dad!, Twin Peaks), Olivia Colman (Broadchurch, The Night Manager), Bill Paterson (Outlander), Hugh Dennis (Outnumbered), Hugh Skinner (Poldark), Jamie Demetriou (Paddington 2), Jenny Rainsford (The Favourite) ve Sian Clifford (Fry-Up) gibi isimleri izlemiştik.

Two Brothers Pictures'ın DryWrite işbirliğiyle hazırladığı dizide Waller-Bridge, Jack ve Harry Williams yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıtken, Lydia Hampson ise yapımcı olarak kadroda bulunuyor.

17-08/25/fleabag.gif

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin