Fosse/Verdon 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

FX'in ödüllere aday iddialı yeni mini dizisi Fosse/Verdon'ın yeni bölümünde neler olacak? Fosse/Verdon 1. sezon 5. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Kaliteli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken FX'in iddialı mini dizisi "Fosse/Verdon" geçtiğimiz hafta sezonun dördüncü bölümü "Glory" ile ekranlara geldi.

FOSSE/VERDON 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sezonu sekiz bölümden oluşan ve efsanevi koreograf Bob Fosse ile Broadway dünyasının en iyi dansçılarından biri olarak kabul edilen Gwen Verdon arasındaki tutkulu aşk ile birlikte Broadway dünyasının bilinmeyen ve farklı yönlerini gözler önüne seren dizinin yayınlanan son bölümünde Bob'un kariyerinde önemli sıçramalar gerçekleşirken; Gwen kişisel ve profesyonel aksaklıklarının üstesinden gelmek için mücadele eder.

19-05/06/fosse-verdon-tanitim-fotografi.jpg

FOSSE/VERDON 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Tracey Scott Wilson'ın senaryosunu kaleme alıp; Jessica Yu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.43 milyon izleyici rakamlarını elde ederken geçtiğimiz haftaya benzer bir ekran performansı gösterdi.

FOSSE/VERDON 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Charlotte Stoudt'ın (Homeland, House of Cards) senaryosunu kaleme alıp, Thomas Kail'in (2 Broke Girls) yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Where Am I Going?" 07 Mayıs 2019 Salı akşamı FX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-05/06/fosse-verdon-oyunculari.jpg

FOSSE/VERDON 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Eski arkadaşlar hafta sonu tatili için bir araya geldiklerinde Bob (Sam Rockwell) ve Gwen (Michelle Williams) arasında yeni bir gerginlik ortaya çıkar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin