Fox The Resident'a 3. sezon onayını verdi!

The Resident yeni sezonda devam edecek.

Fox kanalı, sevilen medikal draması "The Resident3. sezon için yeniledi!

THE RESIDENT İLE YOLA DEVAM!

Buna göre The Resident gelecek sezon ekranlarda olmaya devam edecek.

19-05/08/the-resident-izle.jpg

"THE RESIDENT" KONUSU

Mesleki kariyerinde başarılı olmayı hedefleyen idealist genç bir doktor Devon Pravesh (Manish Dayal), kendini beğenmiş, popüler ve keskin zekalı Conrad Hawkins'in (Matt Czuchry) gözetimi altında Kings County Hospital'daki ilk gününe başlar.

Modern tıbbın iyi ve kötü yanlarının yansıtılacağı dizide bir yandan doktorların yaşam kurtarma mücadelelerini, bir yandan da günlük yaşamlarını ve koşuşturmalarını izliyoruz.

19-05/08/the-resident.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Matt Czuchry, Manish Dayal dışında Emily VanCamp, Moran Atias, Merrin Dungey, Shaunette Renée Wilson, Melina Kanakaredes ve Bruce Greenwood gibi isimler de oyuncu kadrosunda bulunuyor.

Todd Harthan, Amy Holden Jones, Rob Corn, Antoine Fuqua, David Boorstein, Oly Obst ve pilot bölüm yönetmenliğini de üstlenen Phillip Noyce dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin