Fox'tan bomba gibi yeni dizi: Darma Duman!

Ay Yapım'ın FOX'ta yayınlanacak yeni dizisi Darma Duman ne zaman başlayacak? Darma Duman dizisi oyuncuları kimlerdir? Darma Duman dizisi konusu nedir?

FOX Tv yeni bir diziyle daha adından söz ettiriyor! Yeni sezona bomba gibi başlayan FOX iddiasını yeni dizileriyle de sürdürmeye hazırlanıyor!

Yeni sezonda FOX'ta yayınlanması sabırsızlıkla beklenen "Gelecek Uzun Sürer" isimli dizinin adında değişiklik kararı alınmıştı! Dizinin yeni adı "Darma Duman" oldu!

Darma Duman dizisinin konusu nedir?

Dizi bir grup liseli gencin hikayesini izleyici ile buluşturacak. Amerika’da 90’lı yıllarda 10 sezon yayınlanarak efsane olan Beverly Hills, 90210 dizisi Darmaduman ismi ile ekim ayından itibaren Fox Tv ekranlarında olacak.

Darma Duman dizisi oyuncuları kimlerdir?

Fox'un iddialı dizilerinden biri olmaya hazırlanan Darma Duman'ın oyuncu kadrosu da şimdiden çok konuşulmaya başlandı! İşte Darma Duman oyuncu kadrosunda yer alan o isimler!

Oyuncu kadrosunda netleşen isimler; Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu ve Necip Memili oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin