Fox'tan macera türünde dikkat çekici bir dizi yolda: Off-Site

Geleneksel macera türüne farklı bir bakış açısı getirecek Off-Site dizisi için geliştirme çalışmalarına başlandı.

Volkan Küçükel
28 Kasım 2017 - 22:33
Gündem

Fox, birer saat süreli bölümlerden oluşan; 20th Century Fox TV ve Len Wiseman'ın Sketch Films'i ortak yapımcılığında hazırlanan "Off-Site" isimli dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Aaron Berg ve pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturacak Wiseman'ın senaryosunu birlikte kaleme aldığı Off-Site'nin detaylarına bakalım:

"OFF-SITE" KONUSU

Dizinin hikayesi; gizemli ve mistik bir tehdide sahip oldukları söylentileri bulunan tuhaf bir tarikatın arkasındaki gizemlerin gün ışığına çıkmasına yardımcı olmak için BM müfettişi tarafından Fas'a gitmesi için görevlendirilen eski bir CIA ajanına odaklanıyor.

Wiseman yeni dizi projesiyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

"Geleneksel macera türlerine yeni bir yaklaşım olacak. Hiçbir arkeolog veya hazine avcısı yok, oldukça farklı bir şey deniyoruz. Gerçekten eğlenceli bir hikaye."

17-11/28/len-wiseman.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Wiseman'ın genel bir anlaşmasının bulunduğu 20th TV yapımcılığında hazırlanan Off-Site'nin yürütücü yapımcı kadrosunda Berg ile birlikte Sketch Films'ten Wiseman ve Kaley Smalley bulunuyor.

Wiseman sözleşmesinin bir gereği olarak Fox'un Marvel dizisi The Gifted'ın ikinci bölümünü yönetmesinin ardından bu projedeki yürütücü yapımcılık görevine başlıyor.

Wiseman'ın pilot bölüm yönetmenliğini yaptığı tüm dizilerin sezon onayını alıp ekran macerasına başlaması dikkat çekici: Hawaii Five-0, ortak yaratıcısı olduğu Sleepy Hollow, Lucifer ve A.P.B. bu diziler arasında yer alıyor. Wiseman ayrıca son üç dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlendi.

Wiseman, 20th TV ile olan sözleşmesinin dışında popüler aksiyon korku serisi Underworld filminin dizi uyarlamasını premium kablolu kanal ya da online yayın platformu için hazırlama çalışmalarına devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin