Fox'tan yeni bir polisiye dizi yolda: Hard Knocks

Amerikan ulusal kanallarından Fox yeni yayın sezonu için yeni dizi projeleri üretmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
30 Ekim 2017 - 17:05
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox bir yandan devam etmekte olan yayın sezonundaki dizilerinin durumunu değerlendirme altında tutarken diğer yandan önümüzdeki sezon için yeni dizi projeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Kanal; Virgil Williams (Mudbound, Criminal Minds), Debra Martin Chase'in Martin Chase Production'ı (Get Christie Love) ve Universal TV ortaklığında hazırlanan ve birer saat süreli bölümlerden oluşması planlanan "Hard Knocks" isimli dizi projesi için senaryo siparişi verdi.

17-10/30/hard-knocks-dizi.jpg

"HARD KNOCKS" KONUSU

Virgil Williams'ın yazarlığını ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin hikayesi şöyle:

Hard Knocks'un hikayesi; şimdilerde üniveristede kriminoloji dersleri veren oldukça zeki eski bir erkek polis ile inatçı bir kadın dedektif ekseninde şekilleniyor.

İkili, suç işlemeye meyilli kişilerin iç dünyasını anlama ve üstün araştırma becerilerini kombine ederek suçla mücadele konusunda ilgi çekici bir takım oluşturup iş başına koyulurlar.

DİZİNİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Williams ve Martin Chase'in yeni diziler üretme konusunda anlaşmasının bulunduğu Universal TV yapımcılığında hazırlanacak dizide Martin Chase, yapım şirketi Martin Chase Productions aracılığıyla yapımcı kadrosunda yer alacak.

17-10/30/fox-logosu.png

Son olarak CBS'in uzun soluklu suç dizisi Criminal Minds'ta yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapan Virgil Williams ayrıca kariyerinde 24, ER ve The Chicago Code gibi çeşitli dizilerde bölüm yazarlığı ve yapımcılık yaptı.

Williams ayrıca yayın hakları Netflix'e satılan ve 17 Kasım'da izleyicilerle buluşacak olan Mudbound filminin de yazar ve yapımcıları arasında bulunuyor.

Hard Knocks'un senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin