Fox'un Yaz Şarkısı dizisinin Yaz'ı kimdir? Gülbeyaz kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir?

Fox'un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelen yeni dizisi Yaz Şarkısı'nın Yaz'ı Nilsu Berfin Aktaş oyunculuğu ile çok sevildi. Peki Yaz Şarkısı dizisi oyuncuları kimlerdir? Yaz Şarkısı dizisi konusu nedir? Yaz Şarkısı 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yaz Şarkısı 2. bölümde neler olacak? Yaz Şarkısı Gülbeyaz kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir?

Volkan Usta
09 Temmuz 2023 - 20:47
Kültür Sanat

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği FOX’un yeni dizisi Yaz Şarkısı’nın Yaz/Gülbeyaz'ı Nilsu Berfin Aktaş oynadığı karakter ile beğeni topladı. Peki Yaz Şarkısı'nın Yaz/Gülbeyaz'ı kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir?

23-07/05/yaz-sarkisi-act-image-ae6480c1-d87c-4260-8c15-aeaa3dac8899.jpg

Gülbeyaz/Yaz Yıldırım (Nilsu Berfin Aktaş): Annesi Emine’nin hayalleriyle, İstanbul’a üniversite eğitimi için gelmiştir Gülbeyaz. İyi bir eğitim alacak, ardından memleketteki bağın bahçenin başına geçecektir. Fakat Gülbeyaz’ın bambaşka hayalleri vardır. Gülbeyaz babasının yarım bıraktığı işi tamamlamak istemektedir. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra bankadaki işini de bunun için bırakmış; KM Müzik şirketinde sosyal medya uzmanı olarak işe başlamıştır. Bu şirketin onun hayallerine açılacak bir kapı olduğunu düşünmüş, fakat o kapı Kemal’e açılmıştır. Gülbeyaz, Kemal’i yakından gördüğü an aşık olmuş, her şeyi unutmuştur. Kemal’in onu fark etmesi için her fırsatı değerlendirmekte, başını sık sık belaya sokmaktadır. Yaşadığı aykırı hayatın annesi tarafından öğrenilmesiyle kendini büyük bir oyunun içinde bulur. Bu oyunun ilk başrolü kendisi, diğeri ise Murat’tır.

23-07/09/nilsu-berfin-aktas-500x500.png

NİLSU BERFİN AKTAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Nilsu Berfin Aktaş, 1998 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunu olan başarılı oyuncu, 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile adını duyurdu.  Oyunculuk kariyerinde farklı markaların reklamlarında da rol alan Nilsu Berfin Aktaş, ‘’Kuzey Yıldızı İlk Aşk’’ projesinde "Gökçe" karakterine hayat verdi. 2021 yılında yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı Benim Hayatım adlı dizide başrol oynadı. Daha sonra Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide başrolde yer aldı. Başarılı oyuncu, 2022 tarihinde Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde ödüle layık görülmüştü.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin