Fresh Off the Boat 4. sezon hazırlıkları başladı

Amerikan ulusal kanallarından ABC'den geçtiğimiz aylarda dördüncü sezon onayını kapan komedi dizisi Fresh Off The Boat'ın yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

Volkan Küçükel
05 Temmuz 2017 - 16:41
Gündem

Yayıncı kanal ABC'den geçtiğimiz aylarda dördüncü sezon onayını kapan sitcom "Fresh Off The Boat"ın yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

FRUCHBOM YENİ SEZONDA DEVAM EDİYOR

Dizinin yazar-yapımcısı Rachna Fruchbom ile ABC'nin popüler aile komedisinin arkasındaki yapım şirketi 20th Century Fox Television arasında iki senelik yeni bir sözleşme imzalandı.

Sözleşme gereğince, Fruchbom dördüncü sezonda da dizideki görevini yürütmeye devam edecek.

20th Century Fox TV Yaratıcı Departman Başkanı Jonnie Davis konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Rachna, Fresh Off the Boat'a harika katkı veriyor, Natch onun kıymetini biliyor. Komik ve akıllı biri olan Rachna'yı şirketimiz ailesinin bireyi olarak görmekten dolayı çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Dizinin ilk iki sezonunda yazar olarak yapıma katkıda bulunan Fruchbom üçüncü sezonda ise yapımcı statüsüne yükselmişti.

17-07/05/fresh-off-the-boat.jpg

Fruchbom bu diziden önce kanalın bir diğer komedi dizisi olan Parks and Recreation'ın altıncı ve yedinci sezonlarında yazar ekibinde görev yapmıştı.

FRESH OFF THE BOAT 3. SEZON REYTİNGLERİ

Randall Park, Constance Wu, Hudson Yang, Forrest Wheeler ve Ian Chen gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Fresh Off the Boat 23 bölümden oluşan üçüncü sezonunu 16 Mayıs'ta noktalamıştı.

Dizi, üçüncü sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.2 reyting oranı ve 3.94 milyon izleyici ortalamasını tutturmuştu.

"Fresh Off the Boat" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin