Friends dizisinin unutulmaz karakterleri Monica, Phoebe ve Rachel aynı karede!

Unutulmaz televizyon dizileri arasındaki yerini alan Friends'in başrol kadın karakterleri Monica, Phoebe ve Rachel aynı karede bir araya geldi!

Nurşah
18 Haziran 2019 - 10:32
Magazin

Yayında kaldığı 10 sene boyunca bir efsane haline gelen ve günümüzde de yankıları hala devam eden Friends dizisinin üç kadın başrol oyuncusu seneler sonra aynı karede poz verdi!

19-06/18/friends-dizisi.jpg

Friends'in efsane üçlüsü bir arada!

Monica, Ross, Joey, Chandler, Phoebe ve Rachel'ın arkadaşlıkla örülü hikayesini konu edinen Friends dizisi 2004 senesinde ardında bıraktığı 200 küsür bölümün ardından final yaparak izleyicilerine veda etmişti. Aradan geçen 15 senede sevilen dizinin film olacağına ilişkin haberler sık sık gündeme gelmiş fakat bu iddialar gerçeklik payı bulundurmadığı için hayranları da büyük bir hüsrana uğramışlardı... 

19-06/18/friends-seneler-sonra.jpg

Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan, jenerik müziği ile bile hayranlarını gülümsetmeyi başaran dizinin sevilen kadın oyuncuları ise geçtiğimiz gün aynı karede görüldü! Monica karakterini canlandıran Courteney Cox'un doğum günü için bir araya gelen Jennifer Aniston ve Lisa Kudrow, Friends hayranlarına duygu dolu anlar yaşattı.

Courteney Cox sosyal medya hesabı Instagram üzerinden "Doğum günümü ikisi ile kutladığım için ne kadar şanslıyım. Sizi çok seviyorum kızlar..." notu ile bu fotoğrafı takipçileri ile paylaştı... Gönderi bir milyonu aşkın beğeni kazandı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin