Ümit Besen Tek Yürek dizisine konuk oluyor!

TRT1'in sevilen dizilerinden olan Tek Yürek'in yeni bölümü sürpriz bir konuk ağırlayacak.

Merve Mutlu
18 Haziran 2019 - 10:39
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik, Eslem Akar, Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Alpay Kemal Atalan gibi isimleri buluşturan Tek Yürek dizisi, heyecanlı bölümlerle devam ediyor. 

19-06/18/tek-yurek.png

Bölümleri ilgiyle takip edilen dizinin 20 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak olan 17. bölümü ise sürpriz bir konuğu ağırlayacak. Sevilen sanatçı Ümit Besen, yeni bölümde konuk oyuncu olarak yer alacak.

19-06/18/m-y.png

Dizide, İlknur ile Halit hocanın organize ettiği düğün, bölüme damgasını vuracak. Herkesin onlar evleniyor sandığı düğün büyük heyecan yaratırken, düğünde sahne alacak kişi ise Ümit Besen olacak.

Tek Yürek dizisinin konusu ne?

19-06/18/tek-yurek-konu-ne.png

Zeytinburnu Belediye Başkanı olan Murat Aydın seneler önce, ilçedeki buz pistine gelen ziyaretçilerin sokaklarda yatan çocuklardan rahatsız olması üzerine bu çocukları topluma kazandırma projesi başlatmıştı. Bu çalışma kapsamında, toplumun onlardan umudu kestiği çocuklar, buz pisti hokey takımı kurarak Avrupa'da ülkemizi temsil etmiş ve yurda başarılar ile dönmüşlerdi. Bu güzel başarı, TRT ekranlarında yayınlanan Tek Yürek dizisinin konusunu oluşturuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin