Pose dizisinin 3. sezonunun olup olmayacağı netlik kazandı!

FX kanalının ilk sezonuyla bol ödül toplayan dizisi Pose'un 3. sezonu olacak mı? Yayıncı kanaldan yapılan resmi duyuruya göre dizi 3. sezon onayını aldı. Pose 3. sezon detayları...

Hikayesiyle 1980'li yılların sonu, 1990'lı yılların başında New York'ta bir arada yer alan farklı yaşam tarzlarına ve toplum kesimlerine odaklanan FX dizisi "Pose" resmi 3. sezon onayını aldı.

FX "POSE" İLE YOLA DEVAM DEDİ!

Fox 21 Television Studios ve FX Productions yapımcılığında; Ryan Murphy, Brad Falchuk ve Steven Canals yaratıcılığında hazırlanan dizinin ikinci sezonu geçtiğimiz hafta başlamıştı. Dizi hayranları böylelikle bir sonraki sezonun onay haberini erkenden almış oldu.

19-06/18/pose-izle.jpg

"POSE" REYTİNGLERİ İYİ YOLDA!

Dizinin 11 Haziran'da yayınlanan sezon açılışı bölümü "Acting Up" 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.2 milyon toplam izleyici, 572,00 yetişkin izleyici rakamlarını elde ederek 18-34 ve 25-54 yaş aralığı ile kadın izleyici kategorilerinde şimdiye kadarki en yüksek izlenme oranlarına ulaştı.

Bölüm kendi zaman dilimindeki yayınına ek olarak tekrar yayınları ve dijital platformlardan gelen izlenmelerle ilk beş gün içinde 1.8 milyon izleyiciye ulaştı.

FX Networks ve FX Productions Başkanı John Landgraf konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Pose, daha önce birkaç dizinin daha başardığı üzere kültürümüzü ve televizyon manzarasını değiştirerek yükseltti. Ortak yaratıcılar Ryan Murphy, Brad Falchuk ve Steven Canals ile üçüncü sezon için iş birliği yapmaya devam edecek olmamızdan dolayı onur duyuyoruz. İnanılmaz derecede eğlenceli, aydınlatıcı ve çığır açan bu dizi için tüm yaratıcı ekibe; Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall, Sherry Marsh, Janet Mock, Our Lady J, Erica Kay'e; harika oyuncu kadrosu, ekip ve Fox 21 Television Studios ile FX Productions'taki herkese teşekkür ediyoruz."

19-06/18/pose-3-sezon-onayi.jpg

Amerikan televizyon dünyasındaki diziler içinde en çok trans karaktere sahip yapım olma iddiasını da taşıyan Pose'un yürütücü yapımcı kadrosunda Murphy, Falchuk ve Canals üçlüsüne Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall, Sherry Marsh eşlik ediyorlar.

Pose'un devam etmekte olan ikinci sezonu 10 bölümden oluşuyor.

"Pose" (FX) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin