Fuller House 3. sezon onayını aldı

90'ların efsane dizisi "Full House" rebootu Fuller House 3. sezon için onay aldı.

Berfu Özlen
26 Aralık 2016 - 10:20
İptal - Onay

Netflix dizisi Fuller House 3. sezon için onayına kavuştu. Müjde geçen Cumartesi dizinin Facebook sayfasından verildi.

Dizinin yaratıısı Jeff Franklin daha önce kişisel hesabından kadronun fotoğrafını atarak altına "büyük haberler var" şeklinde bir not düşmüştü.

Orjinal dizi oyuncuları da kadroda!

Doksanlı yılların kült dizisi Full House'un orjinal kadrosundan oyuncuların da rol aldığı reboot, izleyenlerine nostalji geçidi yaşatıyor. Orjinal kadrodan Candace Cameron Bure (D.J.), Jodie Sweetin (Stephanie) ve Andrea Barber gibi isimler Fuller House'un prömiyeri ile tekrar sevenleri ile buluştu. Netflix, yapımlarının reytinglerini yayınlamasa da bağımsız bir ölçüm şirketi yaklaşık olarak 14.4 milyon izleyici gibi büyük bir kitlenin diziyi takip ettiğini açıkladı. 

Süpriz konuk oyuncular

Fuller House dizisinin ikinci sezonu geçen ay yayınlanmaya başladı. Alan Thicke ve Mary-Kate ve Ashley Olsen konuk oyuncu olarak boy gösterdi. Mary-Kate ve Ashley dizinin orjinal kadrosunda çocuk oyuncu olarak rol almıştı.

Dizinin üçüncü sezonu 2017'de yayınlanmaya başlayacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin