FX'in yeni dizisi Snowfall 2017'de geliyor!

FX, Akademi Ödülü adayı John Singleton'ın elinden çıkan ve hikayesi 80'li yıllarda geçen 'Snowfall' isimli kokain temalı dramaya onay verdi.

Tyrant'ın sona ermesi ve The Strain'in bitiş zamanının açıklanmasının ardından yeni dizi projelerini gözden geçiren FX, Akademi Ödülü adayı John Singleton'ın elinden çıkan ve hikayesi 80'li yıllarda geçen 'Snowfall' isimli kokain temalı dramaya onay verdi.

10 BÖLÜMLÜK SEZONA ONAY

Kaliteli dizileriyle adından söz ettiren kablolu televizyon kanallarından FX, Los Angeles'ta 1980'li yıllarda ortaya çıkan krek-taş kokain salgınının ilk günlerine odaklanan hikayeye sahip dizi için 10 bölümlük sezon onayını resmi olarak verdi.

NASIL BİR DİZİ BİZİ BEKLİYOR?

Dave Andron (Justified, Knight Rider), Tommy Schlamme (The West Wing, The Americans), John Singleton (The People v. O.J. Simpson, Boyz n the Hood), Eric Amadio (After Sex, Stuntmen), Michael London (Sideways, House of Sand and Fog) ve Trevor Engelson (Remember Me, All About Steve) gibi isimlerin yapımcı kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesine bakacak olursak:

Los Angeles, sene 1983. Bir fırtına yaklaşıyor ve adı kokain... Bir saat süreli bölümlerden oluşan Snowfall, krek-taş kokain salgınının ilk evrelerini yansıtırken, bu salgının toplum üzerindeki etkilerine odaklanıyor.

OYUNCU VE KARAKTERLER

Hikayenin kahramanlarına bakalım:

- Franklin Saint (Damson Idris) - Güç arayışındaki bir sokak girişimcisi.

- Gustavo Zapata (Sergio Peris-Mencheta) - Bir suç ailesi içinde iktidar kavgasına ve güç mücadelesine kendisini kaptırmış Meksikalı bir güreşçi.

- Teddy McDonald (Carter Hudson) - Karanlık bir geçmişe sahip olan bir CIA Ajanı.

- Luica Villanueva (Emily Rios) - Meksikalı bir suç lordunun itidal sahibi kızı.

16-09/30/snowfall-1475254306.jpg

Dave Andron'un showrunner'lığını üstlendiği projenin pilot bölümünün yazarlığını Andron ile birlikte Singleton ve Amadio yaptı.

Geçtiğimiz sonbahar döneminde pilot bölüm siparişi verilen dizi projesinin pilot bölüm yönetmenliğini Belçikalı yönetmenler Adil El Arbi ve Bilall Fallah (Black, Image, Broeders) üstlenmişti.

FX Networks ve FX Productions adına konuşan Eric Schrier ve Nick Grad ikilisi dizi onayıyla ilgili yaptıkları açıklamada "Orijinal dizilerimiz arasına Snowfall'u da eklemekten dolayı heyecanlıyız. Dave Andron, Tommy Schlamme, John Singleton ve Eric Amadio bizlere merak uyandıran, sürükleyici ve harika bir pilot bölüm teslim ettiler. Dizi üzerinde beraber çalışmak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

SNOWFALL NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Snowfall'un prodüksiyonuna Ekim ayı içinde başlanacak. Dizinin ne zaman ekranlara gelmeye başlayacağı konusunda henüz net bir açıklama yapılmamış olsa da 2017 senesi içinde diziyle buluşmamız bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin