Gain Ayak İşleri Dizisinde Çalan Şarkıların İsimleri Neler? Tüm Bölümler

Ayak İşleri 2.sezonda çalan şarkılar hangileri? Dizinin özellikle bölüm sonlarında çalan şarkıları merak edenler için bölüm bölüm kullanılan tüm şarkılar haberimizde.

Gain’in en önemli projelerinden biri olarak gördüğümüz Ayak İşleri, çok kısa bir süre önce ikinci sezonuna da veda etti. Artık dizinin yeni sezonunu merakla bekliyoruz. Yeni sezonu beklerken dizi ile ilgili merak edilenleri de ara ara sizlerle paylaşıyoruz. Bu noktada en çok merak edilen soruya cevap arayacağız. Ayak İşleri dizisinde çalan şarkıların isimleri neler?

Öyle ki dizinin sonlarında çalan şarkılar, en az dizi kadar öne çıkmaya başladı. Biz de 2.sezonda kullanılan tüm şarkıları bölüm bölüm bir araya getirdik. Bakalım hangi bölümde hangi şarkı yer almış.

Tüm Bölümlere Göre Ayak İşleri Dizisinde Çalan Şarkılar

Aradığınız şarkıyı daha rahat bulabilmeniz adına burada bölüme göre şarkının ismine yer vereceğimiz bir liste kullanacağız. Hemen aşağıya listeyi ekliyorum. Ayrıca şunu da belirtelim ki her bölümde ekstra bir şarkı kullanılmamış. Genel olarak orijinal müzik Da Poet tarafından hazırlanıyor. Harici olarak kullanılan şarkıları ekleyeceğiz.

2.sezon 1.bölümde Çalan Şarkı - Kamufle feat. Da Poet - Hayale Daldım
2.sezon 4.bölümde Çalan Şarkı - Da Poet - Halüsinasyon 2022 re-visit
2.sezon 5.bölüm Çalan Şarkı - Metth feat. Khontkar & Ceg - Her Gece
2.sezon 7.bölüm Çalan Şarkı - Tepki, Jefe - PGM
2.sezon 8.bölüm Çalan Şarkı - Baneva - Son Sefer
2.sezon 10.bölüm Çalan Şarkı - Gazapizm - Muhattabı Ara

22-04/07/ayak-isleri.jpg

Ayak İşleri 2.sezonda çalan şarkılar bu şekilde. Merakla dizinin yeni sezonunu beklediğimizi de tekrar ekleyelim. Şimdilik yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşımı olmadı. Ama 3.sezonun büyük ihtimalle yakın zamanda yayınlanması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin