Game of Thrones 7. sezon finalinin bölüm ismi ve süresi duyuruldu!

Game of Thrones 7. sezon finalinin bölüm ismi ve süresi duyuruldu! HBO'nun büyük ilgi gören dizisi Game of Thrones'ta 7. sezon herhangi yeni bir sızıntı vakası gerçekleşmezse hafta sonunda ekranlara gelecek sezon finali bölümüyle sonlanacak.

Volkan Küçükel
23 Ağustos 2017 - 11:30
Gündem

David Benioff ve D. B. Weiss ikilisinin George R. R. Martin'in A Song of Ice and Fire isimli kitap serisinden ekranlara uyarladığı HBO'nun büyük ilgi gören dizisi Game of Thrones'ta 7. sezon herhangi yeni bir sızıntı vakası gerçekleşmezse hafta sonunda ekranlara gelecek sezon finali bölümüyle sonlanacak.

GAME OF THRONES 7. SEZON 7. BÖLÜM: "THE DRAGON AND THE WOLF"

Bu sezonun açılış bölümü olan "Dragonstone"un da yönetmen koltuğunda oturan Jeremy Podeswa'yı tekrar yönetmen olarak gördüğümüz 7. sezon final bölümünün ismi de duyuruldu: "The Dragon and the Wolf".

Daenerys "Mother of Dragons" Targaryen ve Jon "White Wolf" Snow'a ya da Jon Snow'un anne babası Rhaegar Targaryen ve Lyanna Stark'a atıfta bulunuyormuş gibi görünen bölüm isminin arkasında sakladığı başka anlamlar da olabilir.

17-08/23/got-7-sezon-final.jpg

GAME OF THRONES TARİHİNİN EN UZUN BÖLÜMÜ OLACAK!

HBO'dan bölümün resmi adının dışında bölüm süresi de net olarak açıklandı. Buna göre sezonun son bölümü tam "79 dakika 43 saniye" sürecek!

Yaklaşık 80 dakikalık bu bölüm aynı zamanda Game of Thrones tarihinin en uzun süreli bölümü olma unvanını ele geçirmiş olacak.

17-08/23/got-7-sezon-finali.jpg

Bir karşılaştırma yapmak gerekirse; dizinin geride bıraktığımız "Beyond the Wall" bölümü 70 dakikadan oluşmuştu. Altıncı sezon finali "The Winds of Winter" ise 68 dakika sürmüştü. Görünen o ki bizleri oldukça doyurucu uzunluğa sahip bir Game of Thrones bölümü bekliyor.

GAME OF THRONES 7. SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Game of Thrones, 7. sezon final bölümüyle 27 Ağustos Pazar akşamı HBO ekranlarında olacak.

"Game of Thrones" 7. sezon 7. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin