Game of Thrones 8. sezon için ilk resmi fragman yayınlandı!

HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones'un final sezonu için yayınlanan ilk resmi fragmanla birlikte geri sayıma geçtik. İşte Game of Thrones'un heyecan verici 8. sezon fragmanı...

"Ölümü tanıyorum ben. Bir sürü yüzü var. Ama bu seferkini merakla bekliyorum..."

Dünya çapında büyük hayran kitlesine sahip "Game of Thrones"un sabırsızlıkla beklenen 8. ve final sezonu için dün akşam yayınlanan ilk resmi fragman Arya Stark'ın bu sözleriyle başlıyor...

6 bölümden oluşan final sezonu 14 Nisan Pazar akşamı HBO ekranlarında başlayacak olan dizi için yayınlanan heyecan verici fragman yaklaşık iki dakika uzunluğuna sahip.

19-03/06/got-final-sezonu-fragmani.jpg

HBO patronu Casey Bloys'un "görkemli, muhteşem ve tatmin edici" sözleriyle nitelediği final sezonu için bu fragmanla birlikte beklentiler biraz daha yükselmiş görünüyor.

Arya Stark'ın oldukça ürkmüş bir şekilde henüz bilemediğimiz bir şeyden kaçış sahnesiyle başlayan fragmanda yaklaşmakta olan büyük savaşın ilk kareleri takipçilere sunuluyor.

Savaşa hazırlanırken ejderhaları Kış Yarı'nda görürken; Deanerys ve John Snow'un birlikte ordularına hükmettiğine tanıklık ediyoruz.

19-03/06/game-of-thrones-final-sezonu-1551851647.png

Beric Dondarrion, Tormund Giantsbane ve Dolorous Edd'in duvarın yıkımından kurtulduğunu gösteren fragmanın son kısmında ise Ak Gezenler'e karşı verilecek büyük savaşın işareti veriliyor.

İzleyenler ise artık şu soruyu soruyor: Kimler hayatta kalacak?

19-03/06/got-8-sezon-fragmani.png

Her biri adeta bir film uzunluğunda olan Game of Thrones'un final sezonu bölümleri için geri sayım devam ediyor...

Game of Thrones 8. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin