Game of Thrones rekora doymuyor

Her sezon daha ileri...

Volkan Küçükel
24 Haziran 2016 - 16:35
Yeni Bölüm

Çok konuşulan dizi gün geçtikçe popülaritesini arttırıyor!

HBO'nun dünya çapında büyük ilgi gören fantastik dizisi Game of Thrones'un devam etmekte olan 6. sezonu şimdiden dizinin en çok izleyici toplayan sezonu oldu.

Üstelik henüz çok konuşulan ve büyük övgüler alan son bölüm 'Battle of the Bastards'ın izlenme değerleri bu istatistiğe dahil değil!

USA Today'e göre 17 Haziran'a kadar alınan veriler doğrultusunda dizinin bu sezonki bölümleri tüm platformlar göz önüne alındığında ortalama olarak 23.3 milyon izleyici tarafından takip edilmiş. Bu rakam dizinin 6. sezonunun geçtiğimiz sezonun %15 üzerine koyduğunu gösteriyor.

16-06/24/landscape-1466507897-got609-111715-hs-dsc4684.jpg

ÇOK KONUŞULAN BÖLÜM '1 NUMARA'

Bu arada dünya çapındaki televizyon ve dizileri arşivinde barındıran meşhur çevrim içi veri tabanı IMDb'nin binlerce kullanıcısının oylarıyla Game of Thrones'un geçen hafta ekranlara gelen 'Battle of the Bastards' isimli bölümü 88,000'in üzerinde kullanıcının oylarıyla en iyi dizi bölümü ünvanını almış durumda.

Ayrıca HBO'dan gelen açıklamalara göre dijital platformlar HBO Now ve HBG Go'nun izlenme istatistikleri %70 oranında artmış durumda.

SEZON FİNALİ YAKLAŞIYOR

Game of Thrones, 26 Haziran Pazar akşamı ekranlara gelecek 'The Winds of Winter' bölümüyle sezon finalini gerçekleştirecek.

Game of Thrones 6. sezon finali fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin