Game of Thrones yıldızı Maisie Williams yeni dizisi Two Weeks to Live'deki rolüyle şaşırtacak!

Maisie Williams'ın başrolünde yer aldığı Sky dizisi Two Weeks to Live'i tanıyalım. Two Weeks to Live konusu...

Game of Thrones dizisiyle dünya çapında büyük bir şöhrete ulaşan genç aktris Maisie Williams yeni dizisinde bu kez çok farklı bir rolle izleyici karşısına çıkacak!

MAISIE WILLIAMS'IN YENİ DİZİSİ "TWO WEEKS TO LIVE" OLDU!

Williams, Sky'ın ilk sezonu 6 bölümden oluşan komedi dizisi "Two Weeks to Live"in başrol oyuncusu oldu.

19-06/26/two-weeks-to-live-dizisi.jpg

"TWO WEEKS TO LIVE" KONUSU

Gaby Hull'un (Cheat, Benidorm) senaryosunu kaleme alıp; yapımcılığını Kudos'un (The Tunnel, Humans, Broadchurch, Flowers) üstlendiği dizinin konusuna bakacak olursak;

Korkunç derecede yanlış giden görünüşte zararsız bir şakadan doğan komik bir sevgi ve intikam hikayesi olarak nitelendirilen Two Weeks to Live'de hikayenin merkezinde babasının şüpheli ölümünün ardından küçük yaşta kırsal bir bölgede hayatta kalma becerilerini geliştirerek çevresinden izole bir şehir hayatı yaşayan çevresiyle uyumsuz bir genç Kim Noakes (Williams) bulunuyor.

Artık yetişkin bir kız olan Kim babasının hatırasını onurlandırmak için gizli bir görev başlatmak üzere ilk kez gerçek dünyaya adım atar ve Dave'in yerel barında sosyal ilişkilerde başarısız erkek kardeşi Nicky ile tanışır.

Bir şakanın beklenmedik sonuçlar doğurmasıyla kendisini yanında Dave ve Nicky ile birlikte büyük bir çalıntı para çantasıyla kaçak bir gangster ve polislerden kaçarken bulan Kim bu zor durumdan ancak yetiştirilme tarzıyla kazandığı hayatta kalma teknikleri sayesinde kurtulabilecektir.

19-06/26/maisie-williams-gotjpg.jpg

TWO WEEKS TO LIVE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunun devamı için henüz bir açıklama yapılmayan dizinin çekimlerine bu yılın son bölümünde başlanacak. Bölümler 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşacak.

Endemol Shine International tarafından dağıtımı gerçekleşecek Two Weeks to Live, İngiltere ve İrlanda'da Sky One ve dijital platform NOW TV'den izlenebilecek.

Williams yeni dizi projesi hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yeni bir projeye girmeyi iple çekiyordum. Two Weeks To Live'in bence çok büyük bir potansiyeli var ve bu harika ekiple birlikte inanılmaz işler yapmak istiyorum."

Maisie Williams "Game of Thrones" serüvenini anlatıyor:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin