Game of Thrones'un kaç sezonu kaldı?

Game of Thrones efsanesi kaçıncı sezonun sonunda sona erecek? Yapımcılar bu sorunun cevabını çoktan vermişti.

Berfu Özlen
01 Şubat 2017 - 14:40
Magazin

Herkesin bir şekilde birbiriyle savaşta olduğu dizi, HBO'nun şüphesiz en başarılı yapımı. Altı sezonu deviren yapımın ne kadar ömrü kaldı?

Cevap veriyoruz: iki sezon!

Yedinci sezonun çok önceden onay aldığını zaten biliyorduk. HBO, henüz 5. sezon sürerken altı ve yedinci sezonların onayını vermişti. Geçen sene 6. sezonun da sonuna gelindiğinde, sekizinci bir sezon daha olacağı ve bunun da son olacağı açıklanmıştı.

Her ne kadar HBO, sahip olduğu gelmiş geçmiş en hit diziyi kaybetmek istemeyecek olsa da, kanalın program müdürü Michael Lombardo, yapımın onay almış son sezonunun 8 olduğunu belirtmişti. Aynı şekilde yapımcılar David Benioff ve D.B. Weiss da Game of Thrones'un 8. sezonunun final olacağını açıkladı.

Daha kısa 7 ve 8. sezon olacak

Yapımcılar ayrıca, 7 ve 8. sezonların normal Game of Thrones sezonlarından daha kısa olacağını da duyurdu. Her bir sezon yaklaşık 7-8 bölümden oluşacak. Ayrıca gelecek sezonlar "normal" Game of Thrones takvimine de uymayacak. Yedinci sezon kış ağırlıklı çekimlere öncelik verilmesi nedeniyle yaz aylarına dek yayınlanmayacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin