Pretty Little Liars'ın yıldızı Lucy Hale'in yeni dizisi belli oldu!

Pretty Little Liars'ın Aria'sı Lucy Hale, Freeform'un ardından bu kez genç kitleyi hedef alan bir başka kanal olan The CW yolunda.

Volkan Küçükel
01 Şubat 2017 - 16:54
Gündem

Genç kitlenin fenomen dizilerinden Pretty Little Liars'ta artık finale yaklaşıyoruz.

Dizinin yıldızları Troian Bellisario (Spencer Hastings), Ashley Benson (Hanna Marin), Shay Mitchell (Emily Fields) ve Lucy Hale (Aria Montgomery) kazandıkları popülarite ile fazla vakit kaybetmeden kuşkusuz yeni dizi projelerinde karşımıza çıkacaklar. Hatta içlerinden birinin yeni dizi projesi hakkında ilk bilgiler geldi bile!

YENİ DİZİSİ: LIFE SENTENCE

Pretty Little Liars'ın Aria'sı Lucy Hale, Freeform'un ardından bu kez genç kitleyi hedef alan bir başka kanal olan The CW yolunda. Oyuncu, kanal tarafından pilot bölüm siparişi verilen "Life Sentence" dizisinin başrol oyuncusu olarak kadroya katıldı.

LIFE SENTENCE KONUSU

Significant Mother'dan Erin Cardillo ve Richard Keith ikilisinin elinden çıkan Life Sentence, kendisine ölümcül kanser teşhisi konulan genç bir kadını (Lucy Hale) hikayesinin merkezine alan dramedi türünde bir yapım. Öleceğini düşünerek bir süredir seçimlerini buna göre yapan kadın aslında ölmeyeceğini öğrendikten sonra artık bu seçimlerin getirdikleriyle yaşamayı öğrenmek zorunda kalacak.

17-02/01/lucy-hale-2.jpg

MUTFAKTA KİMLER VAR?

Erin Cardillo ve Richard Keith ile birlikte Bill Lawrence (Scrubs) & Jeff Ingold (Rush Hour) dizinin yürütücü yapımcıları olarak görev yapacaklar.

Pilot bölüm, Lawrence'ın yapım şirketi Doozer Productions ve Warner Bros. Television ortaklığında hazırlanacak.

PRETTY LITTLE LIARS NE ZAMAN BİTİYOR?

Bu arada, Hale'in mevcut dizisi Pretty Little Liars'ın finali için son 10 bölüm kaldığını da hatırlatalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin